Noutăți

CHEMTRAILES – Controlul populației prin otrăvire. VIDEO

Daca ne vom uita astazi pe orice strada importanta a unui oras vom constata ca Farmaciile au rasarit la aproape fiecare suta de metri. Acesta lucru arata ca populatia este bolnava, ca aproape fiecare om merge cu regularitate la farmacie ca sa incerce sa isi trateze o problema de sanatate. Ceea ce va reusi, in cele mai multe cazuri, va fi sa gestioneze un simptom, fara a ajunge la adevarata cauza si, cu fiecare an, va lua tot mai multe medicamente,intr-un cerc vicios care se va termine la cimitir, cu multi ani mai repede decat ar fi trebuit.

Medicamente 7

Lumea in care traim astazi este una in care profitul marilor companii primeaza in fata intereselor celor multi, in care nevoia de a reduce populatia Terrei, trambitata de multi apologeti ai Noii Ordini Mondiale, da liber intoxicarii populatiei pe toate fronturile – mancare, apa, poluare electromegnetica, chemtrails…

Chemtrails 1

O populatie bolnava nu poate fi creativa si este dependenta de sistemul care ii controleaza resursele de hrana si apa, de sistemul care o obliga sa faca toate tranzactiile prin banci, pentru a-i controla banii.

In toata aceasta schema, un rol important in otravirea si controlul populatiei pare sa il joace celebrele CHEMTRAILS, substanțele aruncate în atmosferă prin intermediul avionelor.

Chiar dacă agenții sistemului vor pretinde că aceste “chemtrails” sunt rodul paranoiei adepților teoriei conspirației, dovezile sunt clare si arata la ce nivel se incearca controlul populatiei.

In emisiunea de mai jos veti afla lucruri foarte importante despre CONTROLUL POPULATIEI PRIN OTRAVIRE, lucruri care ne privesc pe toti!

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

6 Comments on CHEMTRAILES – Controlul populației prin otrăvire. VIDEO

  1. Constanza Tereza // 19 iulie 2015 at 15:02 // Răspunde

    Va multumesc pentr-u articole si temele andraznete pe care le aborbati ,sa aveti sanatate si linist sufleteasca si fie ca relele sa va ocoleasca .A step cu nerabdare viitoare articole

  2. Bine spus si mai ales concis. Se vorbeste mult in intreaga lume despre toate aceste lucruri dar din pacate se face putin sau chiar nimic. Cine are idee cum am putea reactiona?!! Nu doar la nivel individual! Petitti, interpelari, manifestatii…?

  3. Daca 1% din ce s-a vorbit aici ar fi adevarat, ar fi dezastru pentru pamant. Totusi din punctul meu de vedere cam tot ce este vorbit aici este adevarat iar cuvantul dezastru nu ar mai ajunge sa descrie situatia. Genocid mai degraba. Este foarte adevarat ca elitele sunt in spatele : modificarii genetice la nivelul semintelor si pana la controlul locului de moarte. Ei se gasesc in toate nivelele de societate. Am observat , in strainatate cel putin, ei au un fel de ciclu in care nu pastreaza aceleasi persoane in acelasi posturi mult timp, nu cumva sa se prinda, sa existe confuzie si mister in orice job. Ei urasc cand o persoana este vesela si se lupta din puteri sa iti scoata zambetul de pe buze. Au ajuns mortii la putere.

  4. Vad ca titlul e ceva si de fapt vorbesti de farmacii.F interesant ce zici.Apoi acel avion din poza daca te uiti bine sint dirile de la moatoare,adica condens.nu cred ca se imprastie chimicale din motoarele avioanelor.Daca pui o poza pune una clara,sa si arati ce vrei sa spui.Ai ajuns de la CHEMTRAILES la alte povesti.Titlu spune ceva,discutiile tale altceva.Farmaii bla bla ,produse tratate chimic.pai ori vorbesti de avioane si substantele eliberate de ele ,ori bagai alt titlu.Numai povesti in chestia asta.Eu locuiesc unde vad avioane mii zilnic dar niciodata nu am vazut ce sustin unia si tu pe aici.

  5. ILLUMINATI

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii