Noutăți

Celebrul roman “Războiul Lumilor”, scris de H.G Wells, va avea o continuare

Romanul lui HG Wells, The War of the Worlds , Războiul Lumilor, va avea o continuare ce va apărea pe piață în anul 2017, după ce drepturile de autor pentru capodopera scrisă de Wells vor expira la 31 decembrie 2016, anunță BBC.

hg wells

Noua carte semnată de scriitorul Stephen Baxter va avea titlul „The Massacre of Mankind” – Masacrul Omenirii și ne va purta din nou într-o luptă cu marțienii, care de această dată învață din greșelile făcute în prima lor încercare de a invada Pământul. Într-o declarație de presă, Baxter se declara onorat de faptul că va putea să ducă povestea mai departe: “E o onoare… A sărbătorit moștenirea și viziunea lui H.G Wells, mai ales că se implinesc 150 de ani de la nașterea sa.”

Autorul are publicate mai mult de 20 de romane, printre care și o altă continuare a operelor lui Wells, este vorba despre romanul „Time Machine”- Mașina Timpului, din 1895.

Desigur dacă această continuarea va avea succesul primei cărți rămâne de văzut. Cert este că scenariștii de la Hollowood sunt și ei în discuții pentru o continuare cinematografică a poveștii după noua carte, mai ales că precedentul film produs de Steven Spielberg a avut încasări ce au depășit 600 de milioane de dolari în box office.

sursa: bbc.com

traducere și adaptare: Radu Ungureanu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii