Noutăți

Ce tupeu: imigranții musulmani din Elveția cer modificarea drapelului. Se simt jigniți de crucea de pe el

Un grup de imigranti au cerut ca embletica cruce alba aflata pe drapelul Elvetiei sa fie scoasa pentru ca este un simbol al crestinatatii,ne informează 9am.ro

Acestia spun ca steagul nu mai reprezinta Elvetia multiculturala din momentul de fata. Un reprezentant al asociatiei Second@s Plus a relatat ca in curand vor incepe o campanie ampla la nivel national pentru a-i ruga pe cetatenii elvetieni sa fie de acord cu adoptarea unui drapel care sa nu-i mai ofenseze pe musulmani.Propunerea acestora a fost primita cu mult negativism si s-ar putea sa creasca nivelul de antipatie fata de imigranti.

Un reprezentant al SVP (Partidul Popular Elvetian) spune ca cerintele comunitatii de musulmani sunt ,,inacceptabile”. ,,Nu e nimic in neregula cu steagul nostru. Nu e nimic de schimbat. Urmatorul lucru pe care-l vor cere probabil va fi sa modificam Constitutia.”

Marianne Binder, purtator de cuvant pentru crestin-democratii elvetieni (CVP) a spus ca ,,steagul elvetian este parte din identitatea nationala, mai exact pentru ca arata latura noastra primitoare pentru toti cei care vor sa se implice activ in societate, chiar si pentru imigranti.”

 ****

Nota noastră: Ei bine, o astfel de pretenția aberantă nu va fi niciodată penalizată de ONG-iștii lui Soros din Elveția sau de oriunde altundeva. Dacă, în schimb, elvețienii ar fi avut vreo pretenție asemănătoare (să afirme că se simt jigniți de vreun simbol al imigranților) ONG-iștii lui Soros ar fi strigat în cele patru zări: Intoleranțăăăă! Rasiiiiiiism! Că, na, dacă sunt plătiți bine trebuie să facă și ei ceva în contul acelor bani! De altfel, dacă știți vreun ONG-ist de-al lui Soros care a criticat vreodată imigrația arabă și manifestările penale ale imigranților arabi, spuneți-ne și nouă că o să-l premiem!

Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

24 Comments on Ce tupeu: imigranții musulmani din Elveția cer modificarea drapelului. Se simt jigniți de crucea de pe el

 1. Transmiteti mesaje contradictorii. Pe de o parte intelegeti carentele de educatie ale imigrantilor, si tupeul inapoierii. Pe de alta parte, in acelasi articol, fleosc! Soros, ong-isti, conspiratii, … Pai n-aveti atitudinea potrivita, si nici in observatia sincera a realitatii nu straluciti.

  Cateva idei din pasiunea inflacarata pentru istorie, mi-au placut pentru curajul si argumentele serioase, documentate, muncite. In rest, in domeniul social si politic, va exersati imaginatia in sfidarea argumentelor, in sfidarea opiniilor educate. Sunt sigur ca puteti gandi pe baza argumentelor. Indepartati-va de prejudecati, chiar daca par la moda, si lucrati cu scenarii credibile, curgatoare. Tot curajoase, daca astea va plac neaparat, dar asumate lucid, in cunostinta de cauza, constient fata de compromisuri, si cu valorificarea propriilor erori. N-ar trebui sa bateti in cuie nici o idee, si mai ales scenariile. Astea din urma sunt prin definitie dinamice. Urmariti miscarea liber, fara aberatiile prejudecatilor.

  • Auzi ma tu beletristico vezi ca ai lacune ca gaurile negre, pe de o parte faci tamtam ca nu ar sti toata lumea ca Soros e in spatele imigrantilor ca un paduche ce ii, conspiratia e mintea ta aia stearsa de tembelizor, behāi a iahnnie de ciolan de la o posta, mai baiete, vezi ca tu nu ai atitudinea potrivita, ai un simt al realitatii ca basescu, pe 2 cāi si sapte cārāri.

   • Dragos Moldoveanu // 1 iunie 2016 at 14:56 // Răspunde

    De unde ai scos deodata chestia cu Soros, mai securist camuflat? Nu ti-e rusine chiar deloc? Ce legatura are una cu alta? Cum adica “stie toata lumea ca Soros e in spatele imigrantilor”? Care “toata lumea”? De unde stie aceasta lume? De la raspandaci ca tine? Numai un caracter abject ca al tau este in stare sa debiteze cu seninatate asemenea enormitati. Iar daca mai si crezi in ele, esti pierdut complet pentru umanitate!

  • Deci..cam ce vroiai sa spui, concluzie?

  • Te-ai exprimat alambicat în limba de lemn a politicii corecte fără să spui nimic concret şi la subiect, binenţeles evitând provocarea şi eventual câştigarea premiului promis! Mesajul lui Daniel Roxin este excelent, analiza comparativă relevantă iar deducţiile lui adevărate :
   Niciuna dintre multiplele ONG-uri atât din România(peste 50!) cât si din Europa, în realitate tentacule insidioase ale unei singure caracatiţe neomarxiste cu comandă Orwelliană unică ce mimează penibil diversitatea democratică, finanţate en-gros de către “filantropul” Şoroş and the GangBang, NICIODATĂ :
   1)NU a rostit nici un cuvinţel atunci când tradiţiile ancestrale, eroii/modelele reale şi istoria vreunui popor din Europa au fost terfelite şi batjocorite. Dimpotrivă, permanent cu cinism pun gaz pe foc şi persiflează, intimidează şi cenzurează ca şi regimurile totalitare…
   2)NU a rostit absolut nici un cuvinţel atunci când economia vreunei ţări a fost donată, jefuită şi distrusă, iar locuitorii pauperizaţi. Dimpotrivă, susţin asiduu jefuitorii (doar)occidentali şi marionetele lor oficiale
   3) NU a rostit nici un cuvinţel despre OBLIGAŢIILE cetăţenilor într-o democraţie, ci numai despre DREPTURI, dezechilibrând astfel grav societatea prin subminarea şi distrugerea caracterului bivalent atitudinal al oricărei persoane responsabile.
   Etc, etc…
   STUDIU DE CAZ :
   În România de peste 100 de ani se încearcă construirea deplin justificată a unei Mari Catedrale Ortodoxe pt. creştin ortodocşii milenari şi majoritari absoluţi ! Dar, recent, tot în România s-a impus din afară ideea construirii pt. cultul musulman a unei la fel de Mari Moschei(cea mai mare dintr-o capitală Europeană conform muftiului Iusuf Murat, pe 11.000 de metri pătrați!) pe un teren de milioane oferit GRATIS de statul român! Apoi, discret, chiar lângă Marea Moschee, în Bucureşti, tot pe un teren public ce valoarează milioane oferit tot GRATIS de către statul român, se va construi curând un Mare Templu Masonic cu parcări, bibliotecă şi alte acareturi aferente!
   Deci, în Bucureşti, se propun 3 construcţii similare ca dimensiuni şi scopuri, dintre care 2 absolut inutile, anume Mega moscheea şi Templul Masonic. Acum poate mă lămureşti răspunzând pertinent la câteva întrebări :
   1)De ce trebuie construită o MegaMoschee unde vor încăpea minim 5.000 muslimi şi nu una simplă şi suficientă pt. extrem de puţinii muslimi din Bucureşti ? pt comparaţie, imaginaţi-vă că această MegaMoschee conform proiectului avizat(!) va fi CEA MAI MARE CONSTRUCŢIE RELIGIOASĂ din Bucureşti şi chiar din ţară !!! Uite, caut în memorie şi sunt aproape sigur că acum NU există pe teritoriul României vreo biserică creştină Ortodoxă sau Catolică/Greco catolică de dimensiunile MegaMoscheii !
   2) De ce NU am auzit NICI MĂCAR un singur cuvinţel de protest din partea vreunui ONG Soroşist dintre zecile care zbiară isteric şi încontinuu de ani de zile despre inutilitatea Catedralei Mântuirii Neamului(românesc!) atacând proiectul din absolut toate poziţiile, de la ecologism, urbanism, estetică, norme sanitare şi până la finanţare ! Idem din partea “prietenilor” acestora din autointitulata „societate civilă” a cărei „exponenţi intelectuali” au protestat permanent pe o mulţime de motive care mai de care mai schizofrenice împotriva MegaCatedralei Ortodoxe din Bucureşti ?
   3)De ce aceasta e catalogată imediat, vehement şi permanent ca fiind o Megalomanie inutilă (deşi Bucureştiul la aproape 2 milioane de ortodocşi chiar NU are o Biserică ortodoxă cât de cât încăpătoare) iar MegaMoscheea sau Marele Templu Masonic Nu sunt construcţii megalomanice şi sunt chiar foarte utile? Toate 3 pe terenurile oferite gratuit de statul român în acelaşi oraş!
   4)Cum explici COMPLETA şi INEXPLICABILA MUŢENIE a ACESTORA vizavi de Universitatea de studii Islamice preconizate a urma imediat Marii Moschei ?

   • Dragos Moldoveanu // 1 iunie 2016 at 15:03 // Răspunde

    Mai asa-zis STAHANOV (halal pseudonim ti-ai ales), nu cumva esti unul si acelasi cu autorul articolului, sus-numitul Daniel Roxin (daca asta o fi un nume real)? Ce legatura este intre niste imbecili de musulmani exaltati si cererile lor ridicole si ONG-uri? Numai in interorul creierului tau neted. Esti primejdios pentru ca esti destul de abil si agresiv, dar te recunoaste lumea de la o posta. Raspandac securist!

    • @D.Moldoveanu
     1)STAHANOV nu este pseudonim decât aparent, în realitate reprezintă numele real plus literele gradului şi funcţiei mele de securist abreviate, anagramate şi concatenate ! _ _ _ _ _ _ _ _
     2)NU, te asigur solemn că nu sunt Daniel Roxin, dar prezumpţia ta, chiar şi la nivel de simplă suspiciune mă flatează… am să o iau ca pe un compliment!
     3) “imbecilii de musulmani exaltati si cererile lor ridicole” sunt doar idioţii utili cum ar fi zis tov.Lenin, DAR care sunt încurajaţi/te atât făţiş cât şi indirect tocmai de către sutele de “ONG”-uri în cauză, care sunt creaţii maligne şi insidioase ale neomarxismului Orwellian, finanţate masiv prin jolly-jokeri “filantropi” internaţionalişti gen Soroş de către cele mai mari grupuri de hiene bancheri şi “magnaţi” mondiali, apoi animate de către marionetele lor autohtone, evident pt. instaurarea marxismului planetar ca formă supremă de CONTROL TOTAL ! Scop suprem abominabil pt. îndeplinirea căruia este inevitabilă lista lui marx : distrugerea naţiunilor, dizolvarea statelor, distrugerea până la atomizare a tuturor grupurilor sociale mari, distrugerea religiilor(în special a creştinismului!), distrugerea şi pervertirea familiei tradiţionale şi a tradiţiilor consacrate, etc, etc,…
     4)NU vreau să par lipsit de modestie, dar din păcate pt. tine şi pt. Soroş and The GangBang, creierul meu chiar nu e neted ! Deloc ! Serios, am chiar şi dovada ştiinţifică care certifică asta, semnată de un profesionist redutabil, prof. univ.dr. veritabil ! Şi NU mă refer la vreo diplomă universitară ori alte titluri luate pe pile şi copy-paste, ci la o evaluare-măsurătoare reală recunoscută pe plan mondial, obiectivă şi pertinentă …Tu cum stai la capitolul ăsta ? Ştiu că Soroş îşi “premiază” marionetele doar pt. convingeri şi activitate dezidentificatoare, prozelitism şi “demitizare”….
     5)Hmmm,dacă chiar sunt primejdios, oi fi însă doar pt. cei care vor să-mi distrugă Ţara, Neamul, Istoria şi Eroii ei, Familia, Sănătatea şi Educaţia urmaşilor mei, şi …DA, voi foarte agresiv cu orice tumoare malignă apărută pe aceşti piloni fundamentali ai vieţii mele exact ca şi un chirurg…

   • Spune domnule doua ONG-uri ale lui Soros pe nume, poate se gaseste vreun jurnalist adevarat sa ii intrebe de ce nu comenteaza si impotriva emigrantilor…

    • Domnul Dragos nu cumva esti angajat la un ONG al lui Soros? Altfel nu–mi explic comentariile tale.

    • Următoarele sunt/au fost finanţate integral sau parţial de către Soroş and the neomarxist GangBang :
     1. GDS – Grupul pt. Dialog Social înfiinţat în ianuarie 1990 de către trei mari iubitori de România : Soroş, Brucan şi Ion Iliescu.
     2. Asociatia Pro Democratia – APD (Cristian Parvulescu)
     3. Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile – FDSC – organizaţie pivot unde intră banii lui SOROS în Romania din care apoi pleacă “sponsorizările” spre zeci de “ONG-uri” din Romania
     4. Fundatia Alături de Voi Romania – ADV Romania este o “ONG” apolitică(!), înfiinţată în februarie 2002 de catre Holt International Children`s Services cu finanţare USAID. Sediul naţional al fundatiei este în Iaşi, cu centre în Constanţa si Tg. Mureş.
     5. Centrul European pentru Educatie si Cercetare.
     6. Asociatia pentru Dialog, Ocupare si Migratie CONECT – fosta ADO SAH ROM a participat la proiecte alături de “ARCA – Forumul Român pentru Refugiaţi şi Migranţi (aplicant principal), ADO SAH ROM şi Fundaţia Soros România (parteneri).”
     7. ChildPact – Regional Coalition for Child Protection (n.red. ChildPact este o colaitie regionala pentru protectia copilului coalitie ce grupeaza 500 de ONG-uri localizate in tarile din regiune Marii Negre.
     8. Asociatia Novapolis – Centrul de Analize si Initiative pentru Dezvoltare.
     9. Centrul de Drepturile Omului si Migratie.
     10. Asociatia Militia Spirituala.
     11. Centrul pentru Resurse Civice.
     12. Salvati Copiii Iasi.
     13. AUR – Asociatia Nationala a Specialistilor in Resurse Umane
     14. Confederatia Caritas Romania
     15. Peace Action, Training and Research Institute of Romania – PATRIR este organizatoarea mitingului de la CLUJ care cerea aducerea imigrantilor şi e condusă de un “activist” internaţional Jacobsen
     16. Asociaţia Dunărea Moldova Nouă
     17. Asociaţia Sens Pozitiv
     18. Asociaţia O Şansă Pentru Viitor.
     19. Salvaţi Copiii România.
     20. ASCED – Asociatia pentru Solidaritate, Cultura, Educaţie si Dezvoltare
     21. Fundaţia Comunitara Bucureşti
     22. Asociatia Four Change
     23. Rezistenta Urbana
     24. Asociaţia Efectul Fluture
     25. Asociaţia ADIS
     26. Asociaţia VIRA
     27. Go Free – Asociaţia pentru Sprijinirea Societăţii Civile
     28. Asociatia CASAPOLD
     29. 28.Alianta Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România – ANOSR
     30. Asociaţia Community Aid Romania
     31. Societatea Academica din Romania (SAR) (Alina Mungiu Pippidi) – SAR detine Romnania Curata ziar online sponsorizat de SOROS
     32. ATU – Asociatia pentru Tranzitie Urbana
     33. Etc, etc, etc….

  • Printre putinele comentarii inteligente citite pe aici. Dar a pierdere de timp. Sigur si lucruri mai importante de facut.

 2. Nu cred ca o sa poata schimba steagul ca vezi doamne ii jigneste…

  • Nu vor putea schimba steagul DEOCAMDATA. Pe viitor, pe masura ce ponderea demografica si politica (subliniez, politica) a populatiei musulmane va spori prin noi imigrari si convertiri, va fi repusa pe tapet chestiunea de atatea ori pana va deveni posibila schimbarea drapeluluipentru a nu contraria o societate care nu mai va mai fi predominant crestina. Ca la piata, unii vor cere, ca sa nu se mai enerveze, ceilalti vor ceda, ca sa nu mai fie tracasati. Schimbarea constitutiei e urmatorul “proiect cultural”.
   Nici macar acum, cand sunt minoritari prin tarile europene, musulmanii nu adopta pozitii conciliatorii, ci vor sa oblige majoritatile din jur sa le acomodeze traditiile si religia. Deja in multe scoli din Anglia, de exemplu, nu se mai serveste carne de porc pentru a nu-i ofensa pe elevii musulmani. Rata natalitatii printre musulmani este de 8-10 ori mai mare decat a populatiilor in mijlocul carora s-au stabilit. La scara istoriei asta inseamna ca in cateva generatii (mai multe sau mai putine), musulmanii vor prevala numeric si crestinii vor inghiti ceea ce li se va impune prin vot, in mod democratic. Dar te asigur ca europenii nu vor astepta ca musulmanii sa devina majoritari pentru a schimba steagurile, constitutiile si istoria …in semn de “buna pace”.

 3. Ce TUPEU!!!

  Sa pretinda schimbarea insemnelor nationale ale
  tarii care i-a adoptat, care le da adapost, o paine si conditii pe care
  cei din tari sarace le-ar invidia.. Aceasta denota un grad imens de Nesimtire! In schimb, in NESIMTIREA LOR vor TOLERANTA si un Statut Privilegiat!

  In cazul cand credinta stramoseasca, securitatea nationala ne-ar fi amenintate – de ce sa nu fim INTOLERANTI?

  “Nu aruncati margaritarele voastre porcilor!” / Biblia
  (… nu da ceva de mare pret cuiva care se comporta necorespunzator )

 4. Se creeaza incet si subtil un nou pol de criza … de data asta cu atingere si pt europeni si pentru SUA (pt ca-n Elvetia sta bogatia tarilor bogate)
  Pana la urma cine-i Soros asta ? Au cazut zmei mai mari ca el in istorie…

 5. cristian c. n. // 31 mai 2016 at 17:57 // Răspunde

  La noi,romanul, presat de lucruri si situatii pe care nu le intelege,are o vorba:”ia mai dute dracului si lasa-ma in legea mea”.Daca helvetii isi pun problema ca trebuie sa se gandeasca totusi la ce suparari au mingrantii,inseamna ca sunt boi completi si isi merita soarta.Pana vor ajunge la o solutie definitiva,eu le propun una de compromis.Sa agate de fiecare brat al crucii de pe drapel cate o semiluna.

 6. Pai da,cand primesti musafiri incep sa spuna ca nu le plac draperiile,incep sa-ti goleasca frigiderul de mancarea cea mai buna,ba chiar isi dau seama ca nici pe tine nu te plac.Dar este confortabila canapeaua ta.Pacat ca in aceste vremuri inca se mai poarta razboaie si inteleg ca este foarte greu sa traiesti in teroare,dar sunt un popor foarte dificil.Banii cheltuiti mai bine ar ajuta la reconstructie.Daca se omoara intre ei,cum ar putea trai cu cineva atat de diferiti?Cum si omul alb a calcat prea des pe acolo………Vorbim si noi. Adio Europa! cu ce ai adus tu si bune si RELE.

 7. Este foarte greu ca acesti imigranti (doar huliganii) care ne-au invadat europa ,sa poata schimba ceva in cultura si viata de zi cu zi. Intradevar o sa fie o munca de ani sau poate zeci de ani pentru schimbarea conceptiilor tampite pe care le au despre viata, dar multi sunt sigur ca vor vedea diferenta si se vor adapta. Vorbesc de cei care au fugit cu adevarat din calea razboiului si nu de ordinarii jihadisti isis pe care îi urasc din tot sufletul. Acei huligani care au cerut modificarea steagului, nu sunt imigranti sirieni.

 8. Dragos Moldoveanu // 1 iunie 2016 at 14:44 // Răspunde

  Se poate vedea de la o posta ca anumiti comentatori de aici sunt securisti ordinari (vezi Mahalaua si STAHANOV) dupa cum amesteca ideile si ajung – fara a urma nici un fir logic, ci doar prin argumente emotionale – la concluziile pe care le doresc ei. Rusine lor. Pentru ca alternativa actuala la eceste ONG-uri care promoveaza valorile laicitatii si umanismului (da, au si ele greselile lor, dar nu sunt relevante) este lumea corporatiilor, promovata de grupul de interese economice mondiale centrat in jurul familei Bush. Si sa vezi tu atunci atmosfera orwelliana…Tate abuzurile posibile impotriva drepturilor si libertatilor cetatenilor in numele argumentelor de genul: dezvoltare economica, locuri de munca (ca si cum doar corporatiile pot da de lucru la oameni, nu si zeci de mii de intreprinzatori privati). Of! Sunt foarte multe de spus! Daca nu sunteti de acord cu mine, macar nu faceti greseala sa fiti de acord cu ei. Cautati si alte articole, cititi cat mai multe opinii, pentru a va face o idee despre ce se intampla cu adevarat.

 9. Ar fi bine sa si verificati site-urile de pe care va luati informatiile.Aceasta stire este un fake.
  http://observers.france24.com/en/20160108-debunked-photo-muslims-switzerland-pakistan-flag

  • Această Ştire nu este un “fake”(adică un fals, pe româneşte, pt. români, pe un site românesc!) Dimpotrivă, e o recidivă :
   Ar fi bine să verifici mai atentă şi mai diversificat, dacă pricepi şi preferi mondena engleză :

   Immigrants Want Cross Removed from Swiss Flag
   by Soeren Kern

   An immigrant group based in Bern has called for the emblematic white cross to be removed from the Swiss national flag because as a Christian symbol it “no longer corresponds to today’s multicultural Switzerland.”
   Ivica Petrusic, the vice president of Second@s Plus, a lobbying group that represents mostly Muslim second-generation foreigners in Switzerland (who colloquially are known as secondos) says the group will launch a nationwide campaign in October to ask Swiss citizens to consider adopting a flag that is less offensive to Muslim immigrants.
   In a September 18 interview with the Swiss newspaper Aargauer Zeitung, Petrusic said the cross has a Christian background and while the Christian roots of Switzerland should be respected, “it is necessary to separate church and state” because “Switzerland today has a great religious and cultural diversity. One has to ask if the State wants to continue building up a symbol in which many people no longer believe.”
   In the interview, Petrusic said Switzerland needs new symbols with which everyone, including non-Christians, can identify. As an alternative to the current Swiss flag, Petrusic proposed the former flag of the Helvetic Republic which was officially introduced in 1799 and consisted of green, red and yellow colors. “Those colors are similar to the current flags of Bolivia and Ghana and would represent a more progressive and open-minded Switzerland,” Petrusic said.

   The proposal to change the Swiss flag has been met with outrage across the political spectrum and is sure to fuel anti-immigrant sentiments in Switzerland.
   Sylvia Flückiger a councillor with the conservative Swiss People’s Party (SVP) said the demands are: “Totally unacceptable. With our Swiss flag there is nothing to change. The next thing you know, they will demand even more, that we change our constitution.”
   Marianne Binder, spokeswoman for the center-right Christian Democrats (CVP) said: “This is just what was missing, that we need to change our flag. The Swiss flag is part of Swiss identity, precisely because it is inviting for all to want to be involved…even the immigrants.”
   Stefan Brupbacher, general secretary of the libertarian Free Democrats (FDP) said: “This is utter nonsense. The Swiss cross is an extremely successful and valuable global brand. It is a symbol of success and quality. We will tightly hold on to it, out of love for Switzerland.”
   The issue of Muslim immigration to Switzerland has been a hotly debated topic in recent years and the flag controversy is sure to add fuel to the fire.
   The Muslim population in Switzerland has more than quintupled since 1980, and now numbers about 400,000, or roughly 5% of the population. Most Muslims living in Switzerland are of Turkish or Balkan origin, with a smaller minority from the Arab world. Many of them are second- and third-generation immigrants who are now firmly establishing themselves in Switzerland.
   ……

 10. Stimate STAHANOV, felicitari pentru toate comentariile pe care le scrieti,
  comentarii care pentru mine au fost si sunt revelatoare in multe privinte…
  Cu cat mai multi patrioti adevarati, cu atat mai bine pentru tara!
  Va multumesc!

 11. O situatie asemanatoare in SUA, unde, musulmanii invitati de fratele lor musulman, Barrack Hussein Obama au cerut si obtinut eliminarea insemnelor religioase crestine (ex tablitele cu cele 10 porunci) de pe cladiri publice.Efectul guvernarii anticrestine se simte si in Europa, unde liderii europeni sunt probabil presati de Obama sa adopte un numar foarte mare de imigranti musulmani. Asta esteefectul maselor mari de prosti, care au crezut ca fac ceva frumos votand un negru ca presedinte. Din fericire, alegerile prezidentiale bat la usa in SUA.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii