Noutăți

Ce se spune despre Alina Mugiu Pippidi, preferata lui SOROS… ȘOCANT!

Filologul şi eseistul român Adrian Papahagi a lansat critici dure la adresa Alinei Mungiu-Pippidi, președintele Societăţii Academice din România (SAR). Iată ce spune el:

“Nu aș vrea să trăiesc într-o țară în care Alina Mungiu și gașca ei unită, salvatoare și curată să fie la putere. Komisarii sovietici ar fi mici copii față de acest monstru de aroganță, intoleranță și ideologie tâmpă.

După ce ne-ar dărâma bisericile, ne-ar confisca pruncii, ne-ar vârî lesa securistă direct în creier, nu doar în mailuri și în telefoane, ne-ar da afară de la catedre și ne-ar băga la pușcărie, la reeducare, s-ar găsi vreun bou cu bască, promovat ideolog oficial, care să ne explice că nu e mare lucru.

Prefer ca România să fie condusă de pișicheri corupți. Vanghelie e de o mie de ori preferabil lui Mungiu: incultura lor esențială este aceeași, doar gradul de alfabetizare diferă. Vanghelie măcar e mai tolerant și mai simpatic”, a afirmat Papahagi pe contul său de Facebook.

Fără comentarii!

Sursa: Evz.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

6 Comments on Ce se spune despre Alina Mugiu Pippidi, preferata lui SOROS… ȘOCANT!

  1. Ana Pauker e “mic copil”! Această femei cu neuronul acoperit cu osânză, alături de gașca ei, țin cu orice preț să distrugă țara și să o reformeze după placul lor. Au o mare parte din media (sclavi) care îi promovează . Dacă nu vom deschidem ochii la timp, România va fi doar o amintire. Păcat!

  2. Asta-i un MONSTRU si la propriu si la figurat.

  3. cristian c. n. // 21 aprilie 2016 at 19:36 // Răspunde

    Pproblema e ca nu stim cine-i promoveaza si ii mentin in atentia opiniei publice pe acesti nimeni!

  4. Ar trebui sa strigam cu totii: Cristi , Ba Cristi! Ia-o ba odata de pe piciorul neamului romanesc pe aceasta alogena ordinara, o adevarata femela de pitbull, bine dresata de stapanul ei Soros, ca sa muste mana neamului ce a hranit-o. Tinand cont de numele ei, Alina Pipi-di, probabil ca gusata si-a marcat bine teritoriul, in care sa puna la cale , toate acele grozavii hotarate de stapanul ei, broscoiul raios Soros.

  5. Auzi, ce tupeu! individa asta cu nume de urina si-a numit fituica ordinara, Romania Curata! Normal ar fi sa se numeasca, Romania Gușata.

  6. Alina Mugiu Pippidi. Ma intreb daca se simte confortabil in interiorul fiintei sale si daca constientizeaza macar, cat un bob de mustar ca a fost inzestrata la nastere cu amprenta angelica a cuvantului “alina”? La fel pentru George Soros.
    Haina asta a lor de “monstru”, reflectata extrem de evident la nivel de facies, atitudine, nu face decat sa le tina sufletul in captivitate, inrobind si subjugand fiintele din jurul lor, ceea ce contravine Legii firii, universale, care, incalcata, atrage sanctiunea corelativa, mai devreme sau mai tarziu. Ca sa fie radiata din cronica universala, greseala se impune a fi reparata! De platit, plateste fiecare, prin: boala, pedeapsa (pecuniara, administrativa, civila, penala, condamnarea la…intuneric) accident, nefericire…Ca vrea sau nu cineva anume: asa functioneaza Legea Divina creata ingenios in scopul echilibrarii raportului de forte intre Cer si Pamant.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii