Noutăți

Ce primitiv: Unul dintre organizatorii #Rezist și-a exprimat public satisfacția că o jandarmeriță a murit într-un accident rutier!!!

  •  
  •  
  •  

Cristian Mihai Dide, un protestatar care s-a făcut cunoscut în mișcarea #Rezist la manifestațiile din ultima perioadă, a avut o reacție incalificabilă la știrea că o femeie jandarm din Suceava a murit în urma unui accident rutier. Femeia traversa strada regulamentar, fiind cu fetiţa ei în vârstă de un an şi jumătate. Copilul a suferit leziuni grave şi se află în comă la spital. „One more down! Du-te după Giani”, a scris Dide, pe Facebook, ne informează Digi24.ro.

Toți prietenii lui de pe Facebook l-au criticat pentru mesajul său ieșit din comun, ba unora el le-a și răspuns. „Nu este comentariul pe care îl așteptam. Până în final a murit un om nevinovat, o femeie care avea un copil mic, atât de jos ai ajuns?? Să îți fie rușine! Cu toata ura pe care o am față de evenimentele din 10 august, nu mă pot bucura de tragedia unui om care nu a făcut nimic”, i-a scris Mihaela W.

„Pentru mine a murit un jandarm. Scuza asta că avea un copil nu mai ține… Și Stalin a avut copii, Bin Laden a avut copii, și ei tot oameni au fost. Câți oameni au omorât cei de mai sus?”, a fost răspunsul deplasat al acestuia. (Citește mai mult: Digi24.ro)


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

1 Comment on Ce primitiv: Unul dintre organizatorii #Rezist și-a exprimat public satisfacția că o jandarmeriță a murit într-un accident rutier!!!

  1. Inteleg ca stalin si bin laden au avut copii, dar ei nu au murit in Romania. Au avut probabil ceva sa lase in spate. Nu-i frumos gestul omului dar totusi trebuie distribuit mai departe prin toate scurgerile sangeroase si infecte ale mediei?

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii