Noutăți

Ce ascund autoritățile în scandalul migranților? 1.000 vor ajunge doar în județul Constanța!!!

Autoritățile române se bâlbiie în scandalul primirii refugiaților. Inițial au vorbit de 1700 de migranți care vor primiți în România, în cele din urmă cifra a crescut conform deciziei JAI la aproape 7000, dar informațiile provenite din țară indică un număr mult mai mare de migranți care sunt asteptați în România, scrie Flux24.ro

Doar la Mangalia s-au cerut 500 de locuri pentru migranți, alți 260 vor ajunge în fostul Centru de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi din Câmpulung, alte 320 de locuri sunt oferite de Inspectoratul Şcolar Argeș.

Ministerul de Interne a trimis  adrese tuturor primăriilor pentru oferirea de locuri de cazare. În cazul Mangaliei s-a specificat numărul solicitat, iar din informațiile FLUX 24 acest lucru s-a întâmplat în toate celelalte cazuri.

Peste 1000 de migranți doar în trei mici locații.

Și Primăria Constanța a confirmat că a primit o adresă de la Garda de Coastă prin Ministerul de Interne pentru găsirea de locuri de cazare, dar nu a specificat numărul.

Primarul Mangaliei, Cristian Radu, a ţinut să precizeze că este vorba despre găsirea unei platforme betonate pe care să poată fi amenajate corturi, duşuri şi toalete ecologice pentru circa 400-500 de refugiaţi, conform Replica de Constanța.

Informațiile privind cazarea a cel puțin 1000 de refugiați doar la Constanța și Mangalia nemulțumesc operatorii de turism. Unul din aceștia a declarat pentru FLUX 24 că această situație ar putea descuraja turismul în zonă.

Sursa: Flux24.ro

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on Ce ascund autoritățile în scandalul migranților? 1.000 vor ajunge doar în județul Constanța!!!

 1. In(???)Explicabila{!!!} DISPARIȚIE a lui Raed Arafat ?!!!

  Mass media mainstream ziare Tv radio etc. ne-a prezentat “omul providențial” bun la toate Raed Arafat a înființat SMURD ul inundație? Raed avea răspunsurile și soluțiile accident? Tot Raed! Etc. și tot așa până de curând când a dispărut subit.
  Azi gândindu-mã la situația valului de imigranți la mega moscheea lui Tonta și înaugurarea uneia gemene în Moscova lui Putin precum și la noul curent pro-imperiu (Țarist al Rusiei și Otoman al Turciei) am avut un moment Evrika!

  UNDE ESTE RAED ARAFAT???
  Iscodind internetul ce descoperim….
  Raed Arafat este de confesiune ISLAMICĂ (WOW)
  https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Raed_Arafat
  Așa că îmi permit să întreb public un funcționar/ politician român:
  De ce NU se mai ocupă Raed Arafat de criza emigranților deoarece pare cel mai în temă?
  Unde este Raed Arafat?
  Care este părerea lui Raed Arafat privind ISIS și terorismul ISLAMIC?
  Raed Arafat este sunit sau șiit?
  Care este părerea lui Raed Arafat privind Ortodoxie Islam MEGA CATEDRALĂ MEGA MOSCHEE?
  Lansez public aceste întrebări și aștept RĂSPUNSURI DIN partea UNUI BUGETAR POLITICIAN ROMÂN căruia îi plătim salariul și îi REAMINTESC OBLIGAȚIILE conform fișei postului pe care îl ocupă!

 2. In Harghita si Covasna cati migranti vor fi primiti ?

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii