Noutăți

Cabina unui Boeing 747 este… cel mai uimitor „birou” din lume. Oferă cele mai spectaculoase priveliști! Galerie foto

JPC Van Heijst este pilot al unui avion Boeing 747 și, de asemenea, este un pasionat  fotograf, care nu scapă niciun prilej de a imortaliza imaginile spectaculoase ce i se înfățișează înaintea ochilor, în cursele aeriene pe care le realizează.

Văzând întreaga lume datorită slujbei sale, pilotul olandez s-a simțit dator să le ofere o serie de incredibile imagini și celor care n-au posibilitatea (sau privilegiul) să admire aurora boreală și alte minunății din cabina de pilotaj a unui Boeing 747.

Iată 11 imagini uimitoare pe care Van Heijst le-a surprins, la altitudine, cu aparatul său de fotografiat – de la priveliștile nocturne oferite de către cerul Canadei și până la stelele care strălucesc peste nordul Rusiei.

1. Un trio fantastic: aurora boreală, un timid răsărit de soare și Calea Lactee. Imaginea a fost preluată în nordul Rusiei, pe durata unui zbor de noapte de la Luxemburg la Komatsu, Japonia.

12. Calea Lactee și aurora boreală în nordul Canadei (zbor de la Chicago la Zhengzhou – China)23. Zbor de la Johannesburg la Nairobi. O mulțime de fulgere luminează cerul!34. Cabina piloților este scăldată într-o lumină ireală. Deasupra Oceanului Pacific – zbor între două lumi: China și SUA

45. Zbor peste orașul Zhengzhou. Dedesubt… un uriaș labirint de lumină

56. Un frumos răsărit peste Myanmar

67. Apus de soare peste Yukon. Un zbor de la Anchorage la Chicago

78. O lună plină (de mister) a luminat tot cerul nocturn, în vreme ce aeronava se apropia de Siberia

89. Un zbor de la Anchorage la New York910. În depărtare, spectacolul feeric al aurorei boreale. O altă „zi de lucru” (deloc banală) la bordul avionului Boeing 747

1011. O stralucitoare lună plină. Zbor peste strâmtoarea Bering, între Rusia și Alaska11

 

Sursa: www.dailymail.co.uk

Text: Tomi Tohaneanu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii