Noutăți

BNR s-a dat de gol: aurul României e la Londra. Adică suntem la mâna altora…

În urmă cu câţiva ani în presă au apărut informaţii potrivit cărora rezerva de aur a României nu mai este de mult în ţară, fiind scoasă de aici cu girul membrului Bilderberg Mugur Isărescu şi a altor personaje care au legătură cu aşa-zisele elite financiare ale lumii.

În aceste zile, ca urmare a Brexitului, s-a ridicat din nou această problemă, ocazie cu care reprezentanţii BNR au scăpat porumbelul şi au confirmat că cea mai mare parte a rezervei de aur a României este depozitată la Londra…

Păi, cine le-a dat dreptul acestor indivizi să ne lase la mâna altora? Aurul este o resursă neperisabilă care poate fi valorificată şi în cazul unui conflict militar, spre deosebire de orice valută, care poate într-o  singură săptămână să se transforme în nimic. Cu alte cuvinte, în cazul unui conflict suntem la mâna britanicilor (a se citi: la mâna ocultei financiare) şi dacă nu vom juca precum vor ei, vom rămâne fără această rezervă exact când am putea depinde doar de ea!!!

Iată ce aflăm în acest sens de pe Realitatea Tv:

„Mai mult de jumătate din rezerva de aur a BNR (respectiv 60%) a rămas depozitată în afara graniţelor ţării, în principal la Londra, în fiecare an din perioada 2010-2016.

La sfârşitul lunii mai 2016, rezerva de aur era de 103,7 tone. În condiţiile evoluţiilor preţurilor internaţionale, valoarea acesteia s-a situat în jurul a 16 mld. lei (3,62 mld. euro). Rezervele internaţionale ale României (valute plus aur) erau la 31 mai 2016 de 36,3 mld. euro.

BNR are cele mai mari rezerve de aur din Europa Centrală şi de Est, de 104 tone, deşi nu a mai cumpărat aur din anul 2000, anunţă zf.ro.

Întrebat ce se va întâmpla cu rezerva de aur a BNR de la Londra, Suciu nu a dorit să comenteze.

„Anglia putea să iasă şi din NATO, relaţiile între băncile centrale rămâneau la fel”, a spus Suciu, care a ocupat şi funcţia de purtător de cuvând al Guvernului Cioloş.”

Iată că Mugur Isărescu, membru Bildergerg, şi tocmai de aceea cel mai longeviv guvernator al vreunei Bănci Naţionale din această parte a Europei, nu se desminte: ne-a lăsat pe mâna stăpânilor săi!
Daniel Roxin

Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

11 Comments on BNR s-a dat de gol: aurul României e la Londra. Adică suntem la mâna altora…

 1. cetățeanul tulburat // 25 iunie 2016 at 10:00 // Răspunde

  Mugur isarescu nu face parte din Bilderberg grup…El e doar un papă lapte, nu există vreun ins de naționalitate română în acest grup, doar meșteri, adică slugi și trădători. Aurul care a ajuns la Londra ca și tezaurul trimis la ruși tot de niște trădători, nu le vom mai vedea vreodată!
  Ăștia sunt imperialiștii de care vorbea odată Ceaușescu…că ne vor „binele”. Și politica lui era proastă, dar el era unul, dar patriot, care vorbea de progresul națiunii…comparativ cu gașca asta de trădători care a pus gheara pe țară după ce l-au eliminat și ne-au adus la sapă de cauciuc în 26 de ani. Niște gunoaie cu cravată la gât care mai au pretenția să fie respectați?!

  • Ceausescu era doar un alt comunist cretin. Ceausescu n-ar fi dat aurul pentru ca ar fi considerat ca e de la ma-sa. Ceea ce, evident, era mai bine, dar tot cretin ramane. Si in general, patriotismul la dictatori e doar o aparenta. Considerand tara ograda lui proprie, o va apara in fata strainilor, dar doar atat, caci cetatenii nu vor fi considerati decat o turma de proprie folosinta si tratata ca atare.

 2. Spiridon Râmniceanu // 25 iunie 2016 at 13:23 // Răspunde

  Orice om informat ştie că ţările mici depozitează aurul la adăpost de posibilele capturări de duşmani. Politica BNR este corectă şi naturală (ruşii pot cuceri Bucureştiul în 24 de ore şi într-o altă oră pot duce aurul în rusia). Noi am restituit polonezilor 50 to de aur, lăsat în 1939, în 1952.
  Aricolul este rău intenţionat deoarece autorul este informat dar duce o politică antiromânească = antieuropeană.

  • da-ne cateva exemple,domnule informat?…pai dasta nu mai avem banci romanesti si sunt toate straine…ca sa nu ne fure rusii banii?dasta am ramas o tara de mana a treia…ca vin rusii si o distrug…e strategie…e ca si cum..ti-ai da toate resurselealtuia…ca sa nu ti le i-a baubau…dar tot fara ele esti… gandesti,cu curu…astea..se fac..cat esti picior de razboi..nu asa ..ca vrea unu sau alta…e atentat la siguranta nationala…tezaurul de la rusi..? suntem patiti…cu trimisul…dar asta..ca nu aveam incotro…dar pe timp de pace ee oo prostie si jaf…..ce te-as mai injura..ca multi ca tine sunt in tara…

 3. Confirmari au mai fost. Acum vreun an, doi, l-am auzit pe nenorocitul ala de Vasilescu spunand asta la televizor. Dadea niste explicatii total imbecile, ceva legat de niste garantii(?) sau pur si simplu ca „asa se procedeaza”(???).
  Nu stiu daca Isarescu a fost de la inceput un pion, caci prima lui mare nemernicie a fost facuta prin 2000, atunci cand a inceput politica „leului tare”, ineptie care umfla piepturile idiotilor si facea deliciul prompteristelor care anuntau in fiecare zi cum mai creste leul. Atunci au iesit in strada sa protesteze exportatorii nostri, caci efectul asta a fost, distrugerea producatorilor romani si transformarea Romaniei in piata de desfacere pentru importuri.

 4. Asa zisa BNR nu a facut mai niciodata de la infiintarea ei, politica monetara a statului roman, cu exceptia perioadei regimului Ceausescu, ci a urmat interesele unor societati externe oculte, straine de acest neam si de aceasta tara. De aceea, just ar fi sa se numeasca, BAR(Banca Antinationala a Romaniei).

 5. Dacul liber // 26 iunie 2016 at 11:53 // Răspunde

  Undea esti, tu Tepes Doamne !?

 6. Si ce solutie ar fi?

 7. mai incetati odata cu tampenia aia ca rusii ocupa Bucurestiul in 24 de ore !!!
  E superpatetic sa auzi asta de la un om care se crede informat ! Cum Dom-le , de frica rusilor duseram noi aurul la Londra ??? SA se dea rusii si peste cap si noi sa fim lasati singuri , cu toata dotarea precara a armatei , rusii nu ajung mai devreme de 2 luni la Bucuresti !!!
  Mai astia care-i vedeti superputere pe rusnaci , ia mai meditati cum din prima incercare un avion f-16 turcesc , avion care ar fi trebuit de mult sa fie la fier vechi , un avion de acu 42 de ani , deci tare modern , doboara un bombardier suhoi … Si rusnacii raman fara reactie in fata acestui act explicit de agresiune ! Nu mai exagerati aiurea cu pericolul rusesc !

 8. cretinii sunt aia care au pierdut de 2 ori aurul.
  adica romanii.
  cum sa pierzi de 2 ori aurul
  e vandut nu mai e recuperabil.
  pa aur.

 9. Constantin Marin // 31 iulie 2016 at 15:38 // Răspunde

  Ba romanilor,Vasilescu spune printre altele un lucrıu real.Aurul Romaniei este garantia acestei tari la… „Statul de drept”Orice abatere sau ieşire din acest statut ,Romania ar risca pierderea celui de-al doilea tezaur.Tezaurul a luat drumul Londrei şi al Newyork prin 1992-1993(batranetea ımi joaca feste),cu acordul guvernului Roman şi Vacaroıu,al preşedintelui Iliescu şi al partidului de guvernamant FSN-FDSN-PSDR,astazi,urmaşul PSD

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*