Noutăți

BBC va realiza un film despre ultimul turneu al celebrilor comedianți Stan și Brran. Cine sunt actorii care le vor da viață personajelor

Actorul britanic Steve Coogan va juca rolul îndrăgitului Stan Laurel, în timp ce colegul său de breaslă John C Reilly  îl va interpreta pe Oliver Hardy, într- un nou film BBC despre celebrul duo al cinematografiei, Stan & Ollie – „Stan și Bran”. Scenariul este scris de Jeff Papa, nominalizat la Oscar pentru filmul Filomena.

Șef-ul studiourilor BBC, Christine Langan, a declarat că atât Coogan cât și Reilly au fost aleși în urma unui “casting de vis”. Aceștia vor spune povestea lui Stan și Bran în ultimul lor turneu avut în Anglia, în anul 1953.

john-c-reilly

John C Reilly

steve-coogan

Steve Coogan

Când mă uit la filmele lor, îmi aduc aminte mereu de copilărie, de diminețile de sâmbătă dimineață, când stăteam în fața televizorului și eram fascinat de cei doi comedianți. Suntem conștienți de responsabilitatea imensă pe care o reprezintă readucerea la viață a acestor personaje“, a declarat Christine.

Ultimul turneu al lui Stan și Bran, din Marea Britanie, nu a avut un start foarte bun, publicul fiind unul extrem de redus. Filmul va povesti tocmai această perioadă din viața celor doi comedianți și modul în care, spre finalul turneului, au reușit, din nou, să umple sălile de spectacole.

Stan Laurel s-a născut în Ulverston, Anglia, apoi a emigrat în Statele Unite ale Americii, unde alături de Oliver Hardy ajunge să fie unul dintre cei mai îndrăgiți actori ai tuturor timpurilor. Hardy a murit în 1957 , la vârsta de 65 de ani, iar Laurel a murit opt ani mai târziu, la vârstă de 74 de ani.

sursa: bbc.com/

traducere și adaptare: Radu Ungureanu

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii