Noutăți

Basket Building, un edificiu emblematic din Ohio, SUA, a ajuns la vânzare. Cât costă “coșul de cumpărături” cu… șapte etaje?

Seamănă perfect cu un coș! Numai că este o clădire inedită, de șapte etaje. A fost concepută ca sediu al unei firme care furniza produse de uz casnic, produse din fier forjat, ceramică și bineînțeles coșuri de diferite dimensiuni. Clădirea se află în Newark – Ohio și pare să fie cel mai mare “coș de cumpărături” din lume… Clădirea constituie un fel de mascotă a zonei. Forma sa a fost aleasă după cea a produsului din a cărui vânzare compania proprietară obținea cele mai mari venituri. Prin aspectul său inedit, era menită să atragă atenția, să promoveze brandul și, implicit, să sporească vânzările. Dar acum i-a venit și clădirii rândul să fie scoasă la vânzare…

bsk

Dacă pe dinafară construcția seamănă izbitor cu un coș, interiorul nu lasă să se vadă mai deloc elementele constructive care te-ar putea trimite cu gândul la un asemenea obiect. Totul arată la fel ca în orice altă clădire modernă. Inițial, vânzătorii cereau 7,5 milioane de dolari în schimbul acesteia. Dar cum clienții n-au dat buzna s-o achiziționeze, după un an și jumătate pretențiile au scăzut considerabil.

Acum, Basket Building costă doar 5 milioane de dolari. Oare își va găsi, în cele din urmă, un proprietar? Sau va ajunge la fel ca numeroase alte clădiri sclipitoare și costisitoare la vremea lor, în care azi își fac veacul doar liliecii?

Și când te gândești că milioane de cetățeni ai lumii dorm sub cerul liber…

Poți să nu te gândești?!

b-b-3

Autor: Tomi Tohăneanu

Sursa informații: www.archinomy.com, www.techinsider.io

Sursa foto: www.architravel.com, www.homedit.com


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii