Noutăți

Avocatul Gheorghe Piperea pregătește acțiuni legale împotriva organelor de presă și corporațiilor care susțin cenzura internetului. Agenții Soroșismului vor avea probleme!

„Soldățeii adevărului” care vor să împartă internetul în bun și rău vor avea o surpriză. Avocatul Gheorghe Piperea pregătește acțiuni legale împotriva organelor de presă și corporațiilor care susțin cenzura: Nu mai suntem în vremea leninismului

Inițiativa unor persoane de a confisca spațiul public prin întocmirea de liste negre cu mass-media ce trebuie cenzurate, nu rămâne fără urmări. Mai multe personalități ale vieții publice s-au manifestat deja împotriva acestei idei, ce aduce cu infamul Minister al Adevărului din romanul 1984 al lui George Orwell.

Ultimul pe listă este avocatul Gheorghe Piperea. Acesta spune că va cere explicații rețelei Facebook în privința legalității acțiunii de cenzurare a unor pagini.

 „Astăzi o sa cer corporației care deține acest sistem de socializare on-line dacă este legal ca “paginile” (sau “pereții”) pe care le dețin persoanele care au aderat voluntar la sistem să fie împărțite in eretice și canonice, în “cu noi” sau “împotriva noastră”, in cetățeni ai Lebensraum-ului și auslanderi. In caz de răspuns afirmativ sau de lipsa a răspunsului, o sa părăsesc acest sistem și o sa le indic și altora sa facă la fel. Nu de alta, dar suntem în 2017, și nu în vremea inchiziției și nici în vremea gestapo-ului și nici în vremea leninismului. Inca mai sunt mijloace de comunicare – ne vom putea face auziți si altfel decât prin feisbuc”, a scris Piperea.

Mai mult decât atât, acesta va ataca la Consiliul Concurenței suporturile media care susțin inițiativa împărțirii presei și internetului în buni și răi.

„Tot azi voi formula acțiuni in concurenta neloială și reclamații la Consiliul concurentei pentru practici anti-concurențiale contra suporților media care susțin masiv initiațiva împărțirii presei și a internetului în fake news si non-fake news prin intermediul unei mașini și al unui soft care a fost menit sa “gândească” în locul omului. Dacă cei care obișnuiesc să gândească prescurtat preferă să meargă până la capăt și să lase o mașina și un soft să o facă în locul lor, nu au decât, dar sa nu sancționeze pe toată lumea care prefera să își utilizeze propria minte pentru a gândi și propriile resurse biologice emoționale pentru a simți.
Tot astăzi voi pune la punct și un sistem de acțiuni menite a sancționa practicile anti-concurențiale ale unor corporații de a refuza expunerea reclamelor proprii pe suporții media bannați de soldații adevărului și ștampilați cu “atributul” fake news”, a scris avocatul.
Citește mai multe aici: Active News.ro

Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on Avocatul Gheorghe Piperea pregătește acțiuni legale împotriva organelor de presă și corporațiilor care susțin cenzura internetului. Agenții Soroșismului vor avea probleme!

 1. Un documentar difuzat in Franta // 22 februarie 2017 at 15:39 // Răspunde

  Putem deduce cum functioneaza aceste ONG-uri dintr-un documentar de Ruxandra Medrea Annonier difuzat in Franta:

  http://www.programme-tv.net/biographie/368491-medrea-annonier-ruxandra/

  Funky Citizens e un instrument de mare manipulare in slujba multinationalelor!

  Funky Citizens au aparut la televiziunile franceze

  http://www.programme-tv.net/programme/culture-infos/9186130-roumanie-le-grand-menage

  Synopsis
  Roumanie, le grand ménage
  Minée par une corruption qui concerne la quasi-totalité de la classe politique et affecte le quotidien de toute la population, la Roumanie a décidé de s’attaquer à ce fléau. Juges et procureurs anti-corruption font tourner à plein régime les tribunaux. Les Roumains ne manquent pas d’idées, d’actions et d’humour pour changer leur société. Une métamorphose portée par la génération née après la chute du communisme

 2. Acuma e un bun motiv de a manifesta intensiv și pacific pentru a descuraja asemenea inițiative pe viitor.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii