Noutăți

Au început represaliile împotriva lui Cătălin Berenghi si a lui Cătălin Ioan Gornic! Iată ce li se întâmplă…

  •  
  •  
  •  

Certitudinea.ro: În cadrul rubricii POLIȚIA MORALĂ din revista CERTITUDINEA, Cătălin Berenghi este prezentat, foarte pe scurt, astfel: Este un personaj de temut, pentru că nu este controlabil, manevrabil, nu face parte din nicio structură și din niciun serviciu al statului, armată sau organizație ocultă.

CV-ul său este impresionant: a fost luptător în Legiunea Franceză și alte structuri de recrutare străine (unde a participat la 4 războaie), este specialist genist (minaj, deminaj, manevrare explozibil), alpinist și schior, ghid montan, instructor de prim ajutor, instructor pentru școala de ghizi montani, instructor în cursuri supraviețuire, lunetist, bucătar, patron, activist civic cu numeroase proteste la activ, majoritatea încununate de succes.

Este inventiv, spontan și are curajul de a-i înfrunta pe politicienii corupți care nu respectă legea. Este, înainte de toate, un PATRIOT, iar faptele sale dovedesc cu prisosință acest lucru. Este cel care a reușit, după o luptă de aproape 4 ani, în echipă, remontarea inscripției „BUDAPESTA” pe Arcul de Triumf, ștearsă de nomenclatura maghiaro-bolșevică, după 1947. S-a implicat direct în obținerea și accesarea de fonduri (200.000 lei) pentru Biserica Sfântul Nicolae și refacerea clădirii „Barac” din Șcheii Brașovului, locul înființării Primei Școli Românești și unde se află documente și cărți de o valoare istorică inestimabilă pentru poporul Român.

Formele de protest ale lui Cătălin Berenghi sunt atipice, unele chiar excentrice, dar sunt „proiectate” astfel pentru a atrage presa mainstream. Este cunoscută campania sa anti-moschee, pe care a dus-o la bun sfârșit, reușind, cel puțin pe moment, să blocheze ridicarea acestei construcții. Protestele au fost continuate cu contestarea legii 372/2015, prin care statul Român a cedat, cu titlu gratuit, Cultului Musulman, un teren în valoare de 14 milioane de euro. Procesul e în derulare.

Tot el este cel care, cu echipa sa, i-a salvat, în 2017, pe supraviețuitorii avalanșei din Munții Retezat.

Cea mai importantă victorie a sa este blocarea definitivă a proiectului mega-moscheii din București. Dar și cea care i-a adus cele mai mari necazuri. Ieri, Cătălin Berenghi a scris pe paginile sale de Facebook:

– IERI AM FOST EXECUTAT SILIT DE ANAF, CU LICITAȚIE PUBLICĂ PE BUNURILE SOCIETĂȚII CARE ADMINISTREAZĂ CAFENEAUA MEA (Evident la comanda politica).

– AZI (23.07.2018) AM FOST EXECUTAT SILIT, EVACUAT DIN SEDIUL ASOCIAȚIEI MONTANE ȘI DIN LOCUINȚĂ (Evident, la comanda politica).

În cursul zilei de astăzi, începând cu ora 08:00 dimineața, pe Bd. M. Kogalniceanu a fost spectacol: în jur de 20 de jandarmi și aproximativ 10 polițiști, însoțiți, evident, de executorul judecătoresc, au venit la ordin politic, pentru a mă evacua din sediu (evident, pentru a mă speria/intimida).

Am uitat să precizez că în ultimele două săptămâni, 6 (ȘASE), controale au trecut pragul afacerilor mele.

Tot pe Facebook, Cătălin Berenghi prezintă și bilanțul represaliilor în urma acțiunilor sale împotriva mega-moscheii. Represalii atât împotriva lui, cât și împotriva colegului său, Cătălin Ioan Gornic

CĂTĂLIN BERENGHI

– O amendă de 50.000 lei, atribuită abuziv de Primăria Generală, contestată și câștigată în instanță.

– 72 de controale în anul 2017, la societatea mea (am primit un singur avertisment din cele 72 de controale, fără amendă).

– Încadrarea abuzivă a 3 clădiri diferite, în care societățile mele desfășurau diverse activități, în „Cladire cu risc seismic” (adică nu mai poți desfășura activitate comercială).

– Peste 50 de procese aiuristice, deschise pe societatea mea și pe persoană fizică (sute de termene și sute de ore petrecute în diverse tribunale din București și nu numai).

– În sistemul informatic al ANAF-ului, a apărut, ca prin minune, o datorie care a  făcut dobândă la dobânda dobânzilor din 2007, sumă ajungând azi la 750.000 lei = 160 000 euro. Acestă speță nu a putut fi rezolvată nici măcar până azi, fiindu-mi pus sechestru pe toate bunurile.

– Tentativă de omor (OTRĂVIRE CU ARSENIC ȘI BENZODIAZEPINE)

– Tentativă de omor (OTRĂVIRE CU OPIUM ȘI CARMOL). Precizez că nu consum alcool sau substanțe interzise, nu fumez țigări și alte ierburi!

– Tentativă de omor prin metoda inducției electomagnetice, cu aparatură specială, în mers, asupra mașini mele Ww Touareg: am rămas fără frâne și servo-direcție iar motorul s-a oprit brusc la 110 km/h. Ulterior, mașină a fost dusă la service unde a fost expertizată; rezultatul a fost că mașina nu are niciun defect.

– Multiple atacuri energetice, dar prefer să nu discut despre asta, pentru că nu doresc să fiu catalogat altfel decât sunt. (Vezi moartea ciudată a lui Vadim Tudor!)

 – Am fost iradiat; timp de 2-3 zile am fost zomby, atât eu, cât și Cătălin Ioan. (Prefer, de asemenea, să nu detaliez, pentru că mulți nu stăpânesc subiectul)

– Alungarea și eliminarea angajaților mei, din diferite societăți.

– Alungarea echipelor de muncitori care lucrau de mai bine de 15 ani cu mine sau cu societățiile mele.

– Infiltrarea în cercurile mele apropiate a unor indivizi care doreau anumite lucruri sub o formă sau alta (evident, au primit ce voiam eu, nu ce voiau ei)

– Dosar penal deschis abuziv și la comandă politică, la secția 2 poliție.

– Tentativă de deschidere a unui dosar penal. Acesta a stat două luni la tribunal, fără să existe posibilitatea de încadrare.

-Tergiversarea și prelugirea în justiție a unor dosare, în bază unor protocoale care au ieșit la iveală lunile trecute (Am beneficiat la maximum de supunerea justiției față de serviciile secrete).

– EXECUTARE SILITĂ ȘI SCOATEREA TUTUROR BUNURILOR PE CARE LE DEȚIN LA LICITAȚIE PUBLICĂ, PENTRU NIȘTE SUME PE CARE EU NU LE DATOREZ STATULUI, ADICĂ, 750 000 lei = 160 000 euro !

 (Mulțumesc avocaților mei care au semnat protocoale de colaborare cu….. știu ei cine!)

 – Părerea anumitor persoane despre mine: extremist, fanatic religios, dement, periculos, golan, agresiv, persona non grata, om cu care nu te poți înțelege etc.

 – Foarte mulți prieteni alături de care am copilărit, s-au îndepărtat de mine și de convingerile mele, de lupta pe care eu am dus-o împotrivă sistemului corupt, nu au vrut să fie afectați, de parcă ei nu ar fi trăit tot în România.

CĂTĂLIN IOAN GORNIC

– De 2 ani șomer; au fost depuse sute de CV- uri pentru angajare la diferite societăți, blocate toate (ziua se semnau contracte iar seară era sunat și anunțat că nu se mai poate)

– Dosar penal deschis abuziv și la comandă politică, la secția 2 poliție.

– Dosar penal deschis abuziv și la comandă politică, de către Poliția Rutieră, pentru un accident inexistent; i-a fost suspendat, în sistem, dreptul de a conduce, a urmat hărțuirea, timp de doi ani, a lui Cătălin Ioan și a membrilor familiei lui, chemați în București de la Shighișoara pentru audieri și forțați să recunoască fapta lui Cătălin, pe care nu a săvârșit-o.

– Reținerea abuzivă a documentelor, de către poliția secției 13, iar restituirea lor a fost făcută după 8 ore, fără niciun document semnat și alte repercursiuni. TIMP DE 8 ORE SECȚIA 13 POLIȚIE A AVUT CIRC CU NOI!

 LUPTA CONTINUĂ, POPORUL ARE NEVOIE DE NOI!

PĂCAT CĂ NU SUNTEM MAI MULȚI…


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

2 Comments on Au început represaliile împotriva lui Cătălin Berenghi si a lui Cătălin Ioan Gornic! Iată ce li se întâmplă…

  1. Il rog pe domnul Catalin Berenghi sa deschida si un cont in US $,pentru ca si cei din state sa corizeze.

  2. Da Berenghi esti un luptator si un om corect. Sa schimbi ceva in Romania trebuie sa fii la butoane altfel te termina astia. Cunosc ce spui tu . Si eu am fost in Legiunea Straina si am participat la cateva operatiuni. Daca nu poti sa ajungi la butoane te rog ptr binele tau sa te potolesti. Un popor de idioti asta merita. Mergi un pic pe strada sa-i vezi.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii