Noutăți

Atenţie: contul dumneavoastră va fi jefuit în curând

ADVERTORIAL

Este avertismentul pe care îl lansează Günter Hannich, unul dintre cei mai cunoscuţi experţi actuali în materie de crize economice. Günter Hannich afirmă că băncile şi politicienii construiesc un sistem care va prădui conturile cetăţenilor.

Desfiinţarea banilor lichizi

Criza bancară din Grecia o arată foarte clar: în lipsa banilor lichizi, este foarte uşor pentru cartelul politico-bancar să acţioneze în perioade de criză. Iar planificata desfiinţare a banilor lichizi îi oferă posibilitatea să întreprindă măsuri drastice.

În lipsa banilor lichizi, statul şi banca acţionează mult mai agresiv, iar averea dumneavoastră devine o minge de joc în mâinile celor puternici.

Dobânzi negative

Da, aţi citit corect: în cazul dobânzilor negative, dumneavoastră ca depunător trebuie să plătiţi banca, pentru că ea vă păstrează banii.

În ultimele luni, unele bănci au introdus dobânzi negative. O analiză din 30 iulie 2015 a publicaţiei online germane GeVestor, specializată pe investiţii, arată cum statul german profită de această situaţie: în cazul împrumuturilor de stat, veniturile procentuale din capital investit se situau la finalul lunii aprilie 2015, pentru termene de 5 ani, în zona valorilor negative.

Mai pe înţeles: dacă o persoană împrumută statul german pe o perioadă de 5 ani, acea persoană trebuie să plătească 0,3% pe an.

Statele îşi doresc introducerea de dobânzi negative ridicate

Informaţiile de mai sus ne ajută să înţelegem de ce statele sunt interesate atât de mult de introducerea dobânzilor negative. Încă din anul 2008, în momentul de vârf al crizei în SUA au existat planuri de interzicere a banilor lichizi şi de introducere a unor dobânzi negative masive.

Kenneth Rogoff, recunoscutul economist şi expert în crize economice sin SUA a declarat că planurile prevedeau un nivel de 4 – 5 % pentru dobânzile negative. Între timp, aceste planuri au fost reluate. Însă numai când banii lichizi vor dispărea din cotidian, cartelul financiar format din bănci şi politicieni va avea mână liberă.

„Băncile centrale ar putea impune mai uşor dobânzi negative în acest mod, pentru a înviora economia. Banii de hârtie reprezintă obstacolul decisiv în continuarea scăderii dobânzilor băncilor centrale. Înlăturarea lor ar fi o soluţie foarte simplă şi elegantă pentru această problemă.“ (sursă: http://www.cesifo-group.de/de/ifoHome/presse/Pressemitteilungen/Pressemitteilungen-Archiv/2014/Q4/press_20141119_rogoff.html )

Concluzie

Dispariţia banilor lichizi, asociată cu introducerea dobânzilor negative, îl va aduce pe cetăţeanul de rând în imposibilitatea de a-şi apăra veniturile împotriva rapacităţii sistemului politico-bancar.

Iată de ce astăzi, mai mult decât oricând în istoria sistemelor monetare, investiţiile în aur fizic redevin alternativa de refugiu pentru păstrarea valorilor. Iar pentru aceasta nu este necesară achiziţia unor lingouri costisitoare, de ordinul zecilor de mii de Euro.

Unitatea Valorică la Purtător cu denumirea de 1 Auro (card cu 1g aur de 24k) este o investiţie accesibilă oricărui buzunar.

Auro, nu Euro!

Auro_baner

Află mai multe aici: www.24carate.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

3 Comments on Atenţie: contul dumneavoastră va fi jefuit în curând

  1. Cititi de la editura TEI (numai pe internet!)cartea :Economia sacra -a lui Charles Eisenstein-confirma disparitia banilor!Solutia lui este net superioara…investiti in comunitate-familie ,prieteni…doar ele va vor salva in caz de criza extrema…orice agoniseala materiala va fi o tinta!!!

  2. Asta cu conturile se stie de mult. Nu vor fi afectati cei care traiesc in real life, cei cu case la tara si pamint si animale sufficient cit sa fie self sufficient in ograda lui. Cei loviti vor fi cei care au plecat si muncesc prin orase sau spala veceurile pe la occidental si ii ling in poponeti. Asa ca va recomand sa nu mai investiti nici in aur si alte proprietati care nu au legatura cu realitatea efectiva a vieti.Cind vremea va veni sa fiti siguri ca aveti o mica sera, o ciupercarie,ceva animale mici pentru lapte, carne si oua,o gradina din care sa aveti de unde culege strictul necesar, 5-6 pomi fructiferi etc.O instalatie eoliana si energie solara si casa sa fie ci mai aproape de o sursa de apa, etc.
    SI SCOTETI-VA DIN HIRTIILE TIPARITE SI AURUL SI MUTATI-VA LA SAT IN AFARA ORASELOR.SI NU UITATI ARCUL CU SAGETI SI BICICLETA.

  3. Sint citi-va care si-au facut astfel de comunitati prin Canada si SUA oameni care stiu ce va veni in curind. Oameni care isi pregatesc copii “to live of the land” si cunostinte adecvate de supravietuire in mijlocul nature.Astia vor supravietui.Ceilalti vor fi pusi in costiuge mari pentru 5 personae deja pregatite si depozitate cu milioanele pe tot teritoriul USA.Mai informati-va inainte sa dati ci HUA!!!!HUA!!! Cum faceti de obicei impotriva celor care stiu cite ceva si care va depasesc in cunostinte.
    MAI BINE ATI EXTINDE EXPERIMENTUL SATULUI DAC PE TOT TERITORIUL ROMANIEI SI ATI INCEPE O FORMA DE INFORMARE A ROMANILOR SA-SI PASTREZE SI SA LUPTE PENTRU RESURSELE PE CARE CRED CA LE MAI AU INCA.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii