Noutăți

Atentat terorist în seara asta la Munchen – cel puți 6 morți. Ce spune Frau Merkel?

Oare va putea dormi în această noapte Angela Merkel, cea care încuraja imigrația arabă fără limite în Europa, cea care a girat atâta vreme ascunderea infracțiunilor imigranților?!

Inevitabilul, atât de previzibil, de altfel, s-a produs: trei atacatori (pe care sursele îi prezintă ca musulmani) au deschis focul într-un Mall din Munchen, la întâmplare. Conform AFP, poliția ar fi raportat deja șase morți, deși presa germană vorbește de 10-15 morți și mulți răniți. Din nefericire, atacatorii nu au fost prinși, ceea ce face ca autoritățile să se aștepte și la alte atacuri în această seară.

În consecință, toate trenurile care merg spre Munchen au fost oprite iar populației i s-a cerut să nu iasă din casă.

Până acum, Germania a fost ferită de atacuri grave. Atmosfera s-a încins în iarna trecută, atunci când, de Revelion, mii de imigranți arabi au agresat sexual sute de femei germane și a devenit tragică în urmă cu puțin timp când un alt fanatic islamist a atacat cu toporul și cuțitul călătorii unui tren din Germania. Astăzi s-a trecut la un alt nivel, un nivel la care se aștepta orice om sănătos la cap. Doar Merkel și camarila ei de agenți ai islamizării Europei au pretins că nu este niciun pericol și că ei îi vor integra, doar să vină cât mai mulți.

Cât o să o mai suporte națiunea Germană pe Merkel la conducerea țării? Aceasta-i întrebarea!

În orice caz, stabilitatea și securitatea Europei este pusă la grea încercare. Într-un interval de câteva zile, Nisa a fost însângerată, apoi a venit nenorocirea din Turcia, iar acum Germania este sub asediu terorist. Viitorul nu arată bine. În nicun caz cu actualii lideri europeni!

Daniel Roxin


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

4 Comments on Atentat terorist în seara asta la Munchen – cel puți 6 morți. Ce spune Frau Merkel?

 1. Angela Merkel a actionat intr.un mod
  iresponsabil
  si a distrus proiectul Uniunii Europene.
  Ar trebui sa dispara urgent de la conducerea U E
  si sa fie inlocuita
  cu un Om Competent! Acest lucru este o prioritate!

 2. Tragedia este ca nici acum conducerea Germaniei nu s-a trezit, dincontra musamalizeaza cazul spunand ca nu exista dovezi ca masacrul de ieri din Munchen ar fi de natura terorista si nu are legatura cu islamul. Au spus ca atacul a fost provocat de un tanar dezechilibrat psihic.
  Si folosesc aceleasi argumente ca si austriecii in cazul atacului terorist de anul trecut din centrul orasului Graz candun musulman din Bosnia a intrat cu autoturismul in zona pietonala din centru orasului omorand 3 persoane si ranind grav alte 50.
  Tare ma tem ca natiunea germana este manipulata prin armele psihotronice care sunt activate pentru ai calma si ai tine sub control.
  Oare ce ar mai trebui sa se intample pentru ca europeni sa constientizeze pericolul islamist??

  • Ai dreptate – o manipulare a maselor oriunde traiesc Europeni. Germanii sunt defapt primii luati in colimator pentru exterminare. Dar nu va bucurati ca taoata Europa e corcita/metisa/semita si ras-“hibrid”-ata – Presedintele comisiei europene este un hibrid odios! Merkel este sterilizata sa nu aibe procese de constiinta pentru distrugerea rasei germane. Si mai ales folosita sa intoarca toata Europa impotriva Germaniei ca in wwi si wwii. hibrizii lucreaza pe toate planurile – si-au deschis un european-hirbrid-parlament http://ejp.eu/

 3. cititi cine sunt teroristii in Bombardarea Hotelului David in hibrid-land, cititi despre USS LIBERTY – hibrizii ataca navele USA ca sa dea vina pe Egypt, si sa-i motiveze pe americani sa-i ajute pe hibrizi sa atace Egyptul, Apoi hibrizii filmand “the event” 09.11.01. Eveniment in care totul s-a spulberat” doar pasapoartele “teroristilor arabi” au ramas intacte!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii