Noutăți

ASTĂZI: 500 de NOI cruci au fost sfințite pe terenul Mega Moscheii. VIDEO

Lucrurile capătă proporții din ce în ce mai mari… Dacă la începutul săptămânii, Cătălin Berenghi și prietenii săi au plantat pe terenul viitoarei mega-moschei 100 de cruci din lemn, astăzi au fost aduse încă 500 pentru a fi sfințite și puse pe terenul dat în concesiune cultului islamic.

Probabil că acest gest a fost generat de faptul că 32 de cruci, dintre cele puse la începutul săptămânii, au fost smulse din pământ și aruncate undeva în apropiere. Este de remarcat faptul că astăzi acțiunea a fost susținută de 400 de persoane și mai mulți preoți.

cruci la moschee 2

Ca urmare a acestor acțiuni făcute împotriva planurilor de ridicare a acestei mega-moschei, ambasadorul Turciei la București a afirmat că, dacă poporul român nu dorește, Turcia ]și va retrage proiectul!!!

Chiar așteptăm asta, pentru că este evident că poporul nu dorește acest lucru. Să sperăm că proiectul construirii unei mega-moschei în București va fi oprit definitiv!

Daniel Roxin

P.S. Urmărește desfășurările ulterioare ale acțiunilor lui Cătălin Berenghi pe pagina sa de facebook: https://www.facebook.com/Catalin-Berenghi-1715989055291587/timeline/


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

10 Comments on ASTĂZI: 500 de NOI cruci au fost sfințite pe terenul Mega Moscheii. VIDEO

 1. In timp ce saracii astia “spurca” terenul, moscheea e aproape gata in alta parte.

 2. Dumnezeul nostru esti Tu, Imparate Ceresc! Noi nu cunoastem alt dumnezeu,nici pe mahomed si nici nu dorim moschei in Tara noastra! Stramosii nostri,au construit manastiri si biserici ,in care sa locuiesti Tu si Maicuta Sfanta! Avem Sfintii nostri! Stim ca suntem pacatosi! Te rugam Iarta-ne! Si indura-te de noi,Izbaveste-ne de tot cei rau si vatamator! Pazeste te rugam Gradina Maicii Tale de orice spini si palamida care ar putea sa se impanzeasca si sa acopere frumusetea si parfumul florilor! Si fa sa infloreasca Crini ,pe care ii vei putea culege in zori de zi si sa-ti gasesti placerea privind curatia lor! Iti incredintam in Mana Ta Dumnezeule Gradina Maicutei! Te rugam sa locuiesti Tu in ea,ca Domn si Stapanitor!

 3. Mai bine ar fi sacrificat 100 de porci acolo. Stropiti din belsug cu tuica. Ar fi fost cu mult mai eficienti! 😉

 4. De ce sa fim de acord cu construirea moscheelor cand arabii, pe lângă ca nu au nici o biserica de alta religie decât a lor, nu te lasă sa intri in tara lor nici cu cruciulițe, nici cu Biblia, nici cu un alt obiect care nu este islamic. Nu ai voie sa iti faci cruce in fata lor, nu ai voie sa faci nimic. NOI DE CE SA LE DAM VOIE SA FACA CE VOR IN TARA NOASTRA????

 5. Ba, stiu o gramada de foste biserici devenite moschei crasme, sau alte lacase de cult, ce va face sa credeti ca dementa asta cu sfiintitul crucilor ii face pe arabi sa nu-si construiasca acolo biserica. Ps stiti de ce noi mancam porci si nu oi si vite? Porcul era considerat o carne de calitate slaba de catre invadatorii turci tatatri sau alte natii ce se i clina la alah. Erau si gurii pe care nu-i rechizitionau invadatorii in evul mediu.poate ca daca ati fi evoluat un pic din evul mediu strangeati de la ceilalti nebuni cate 10 lei si faceati bani de o ora consultanta la un avocat. Gaseati o cale legala de lupta nu rugaciuni si vrajitorii. Trezitiva ca se rascoleste burebista in mormant.

  • Domnule Nicu: invatatura islamica a fost dezvoltata din legea mozaica si invataturi crestine alterate dupa bunul plac al unui asa-zis profet, servind ca baza pentru unirea triburilor arabe si ca avand ca scop expansiunea – incepand cu cucerirea cetatii Mecca (acum ii “asteptam” sa ne islamizeze si pe noi ca in perioada imperiului otoman i-au oprit armatele lui Tepes, Iancu de Hunedoara, Stefan cel Mare, Mihai Viteazul etc luptand cu crucea in fruntea armatelor). daca sfanta cruce nu ne-ar fi ghidat prin acele vremuri tulburi aducand ajutorul Domnului in lupta nu ar fi fost posibil sa se castige atatea batalii in care ai nostri se prezentau intr-un raport de forte infim – vezi macar batalia de la Vaslui, Podul inalt din ianuarie 1475. Cu tot respectul pentru dv, nu cred ca ar fi acum niciunul dintre noi fara acesti eroi care luptau cu sfanta cruce in fruntea armatelor si care puneau preotul sa sfinteasca armatele inainte de lupte. Din pacate aceste lucruri sunt uitate acum si nu numai dumneavoastra le numiti “vraji”.Printre altele, nu aveti dreptate nici cu carnea de porc: islamul a preluat cuvantul evangheliei (Matei 8:28-34)in care Mantuitorul Hristos permite legiunii de diavoli sa se adune in turma de porci aflata in tinutul Gadarei dupa ce acestia sunt fortati sa paraseasca trupurile unor pacatosi posedati. Martori sunt locuitorii Gadarei din acele vremuri care roaga pe Domnul Iisus sa paraseasca tinutul, dat fiind ca au fost uimiti ca porcii, care nu umbla in turme, s-au aruncat cu totii in mare ca la un semn… Sa nu va suparati dar sunt si niste greseli abominabile in mesajul dv: “trezitiva” se scrie de fapt “treziti-va”. Burebista se scrie cu majuscula initiala chiar daca se afla in interiorul propozitiei, este totusi numele unui mare lider geto-dac. Nu va faceti griji, uneori faptele poporului roman au aratat lumii mai multe decat ar face o armata de avocati care astazi apara pe cei care au vandut si saracit aceasta tara mareata. este momentul sa ne opunem. Haideti sa “dam dovezi la lume…”

 6. Nu stiu daca va functiona.In Germania ,musulmanii preiau tot mai multe Biserici Crestine pe care in urma unor ritualuri ale lor le transforma in Moschee !!

 7. ma poate ajuta cineva la ce manastire este monahul teodot?

 8. Georgeta Lukacs // 20 octombrie 2017 at 23:44 // Răspunde

  Nici un popor european nu a fost atât de mult jefuit de otomani, cum a fost poporul român! Otomanii au subjugat,multe secole, acest popor pasnic care a ramas neclintit in vatra in care a aparut! Aproape de Vama Albita exista si acum, neexplorata inca, ,,Movila Rabâii ” . Se povesteste , prin viu grai, ca ,,Movila Rabâii” este intemeiata deasupra mormantului unei fete turcoaice, asezata intr-o trasura de aur. Atunci , fiecare turc navalitor a pus pe mormantul fetei ,atâta tarâna cat incapea in fesul pe care-l purta pe cap. Marimea ,, Movilii Rabâii” arata cât de multi turci au navalit atunci pe teritoriul României. Poate vreodata se va putea patrunde in interiorul movilii.Incercarile de pâna acum au esuat.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii