Noutăți

Așa arată un TREN în Polonia. Biletul costă cât în Romania, dar este de 4 ori mai rapid

Asa arata un Intercity (Premium) in Polonia. Un bilet costa cat un bilet de cl. I in Romania si esti servit cu cafea si racoritoare ca in avion (la noi nici macar scaunele nu sunt mai bune la cl. I), a constatat un istoric roman aflat in aceasta tara, ne informează Aktual.24.ro

Trenul polonez face in doua ore jumatate distanta de circa 300 km dintre Varsovia si Cracovia. Distanta dintre Bucuresti si Iasi (cca 380 km) se face in 7 – 7 1/2 ore. In general, transportul public si infrastructura sunt foarte bine puse la punct in Polonia.

“Chiar simti ca guvernele si-au facut cumva treaba, ca banii adunati prin impozite sau proiecte europene au fost investiti cu cap si mai putina hotie”, a scris istoricul Adrian Cioflanca pe pagina sa de Facebook, aflat acum in Polonia.

Sursa: Aktual.24.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Așa arată un TREN în Polonia. Biletul costă cât în Romania, dar este de 4 ori mai rapid

  1. Dar sa nu fim tristi, noi romanii asteptam farfuria zburatoare cu motor electrogravitic, care o sa mearga si mai repede decit trenul polonezilor, si nici n-o sa aiba nevoide de drumuri sau de cai ferate. Io cred ca fix de aia la noi nu se fac autostrazi, sosele sau cai ferate. La ce sa ne obosim cu tehnologie intermediara:)

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii