Noutăți

Armele viitorului. Dezvălurile generalului Chelaru. Nici nu bănuiești ce te așteaptă…

  •  
  •  
  •  

Știința avansează cu o viteză uluitoare, iar dezvoltarea militară devansează cu mult tehnologiile civile. Practic, multe dintre lucrurile “NOI” de înaltă tehnologie, care devin accesibile publicului, au fost dezvoltate de armatele marilor state cu 5, 10 sau 20 de ani în urmă. Asta înseamnă că avansul tehnologic REAL pe care îl au acum marile armate ale lumii, față de tehnologiile civile, ni s-ar părea de domeniul SF-ului, dacă am avea acces la informații clasificate și am descoperi despre ce este vorba. Vom afla despre tehnologiile secrete de azi peste câteva decenii când ne vor fi prezentate ca descoperiri “de ultimă oră”. Evident, cele care se va considera că pot fi disponibile pentru mase!!!

Prin urmare, tot ce credem noi că știm despre războiul modern este o reprezentare redusă a ceea ce se petrece cu adevărat în spatele ușilor închise, acolo unde șefii unor departamente speciale sunt mici Dumnezei, capabili să declanșeze Apocalipsa pe pământ. Și nu cred că greșim deloc dacă spunem că războiul se duce acum pe două direcții: împotriva dușmanilor militari externi și pentru controlul populației planetei, astăzi existând tehnologii avansate care se pot juca cu psihicul și mintea maselor, în funcție de interese.

Dar ca să aflați lucruri cu adevărat incitante și surprinzătoare despre Armele Viitorului, vă invit să urmăriți, mai jos, un episod al emisiunii Mistere la Granițele Cunoașterii dedicat acestui subiect, în care i-am avut invitați pe generalul Mircea Chelaru, fost Șef al Marelui Stat Major al Armatei Române, și pe cunoscutul realizator TV Alexandru Mironov, senior editor la revista Știință și Tehnică. Vizionare cu folos!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/
Emisiunea Mistere la Granițele Cunoașterii poate fi urmărită, pe Nașul Tv, în fiecare duminică de la ora 19:00 și, în reluare, miercurea de la ora 12:30 și sâmbăta de la ora 19:00


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

3 Comments on Armele viitorului. Dezvălurile generalului Chelaru. Nici nu bănuiești ce te așteaptă…

  1. Ei,domnule general,ati pus degetul unde trebuie!,,Cind nu stiu si nu stiu ca nu stiu,am impresia ca stiu”!Alfabetizarea conditionata,capabila de automanipulare!Arma suprema!Restul,niste pocnitori.Inca nu pot manipula adresele!!!!

  2. Felicitari pt. emisiune. Faceţi cât mai multe emisiuni cu dl.Chelaru,single şi veţi dezgheţa multe minţi!

  3. Da,se pare că au inventat și arma care “papă” literele!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii