Noutăți

Aproape 1 milion de adversari de-ai lui Trump, cu căciuli roz în cap, au cerut ieri, în Washington, dreptul la AVORT, drepturi pt LGBT, și liber la imigrație!!!

America liber(tin)ă și multiculturală a ieșit ieri în Waschington, dar și în alte orașe ale Americii, pentru a contesta dreptul lui Trump de a conduce SUA. În așa numitul “Marș al Femeilor”, mai toată lumea a purtat căciulițe roz (!!!) și, alături de criticile la adresa lui Trump, au solicitat păstrarea dreptului pentru avort al femeilor, libertate deplină pentru comunitatea LGBT (homosexulai, lesbiene, trasexuali) și liber la imigrație în Statele Unite.

washington

Washington

Acuzat de misoginism, homofobie și xenofobie, președintele Trump pare o amenințare majoră atât pentru imigranți, cât și pentru comunitatea LGBT sau pentru mișcarea feministă.

Desigur că în spatele acestei uriașe mobilizări se află presa establishmentului american care refuză să accepte înfrângerea și care este capabil să provoace chiar și un război civil dacă nu o să-l poată da altfel jos pe cel care le amenință poziția de control al SUA. Dovada constă în faptul că la proteste au participat și o serie de ploticieni, inclusiv fostul secretar de Stat John Kerry.

În acest context, fiecare decizie pe care Donald Trump o va lua în continuare trebuie să fie din categoria șah la rege, pentru a contrabalansa uriașul efort care se face pentru debarcarea lui cu ajutorul mulțimii.

Este de urmărit ce se va întâmpla în continuare, pentru fiecare zi din acest început de mandat… Probabil că vor urma multe dezvăluiri și decizii care vor zgudui oculta neomarxistă!

Adrian Albu

Protestul din Los Angeles


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

4 Comments on Aproape 1 milion de adversari de-ai lui Trump, cu căciuli roz în cap, au cerut ieri, în Washington, dreptul la AVORT, drepturi pt LGBT, și liber la imigrație!!!

  1. Cainii latra, caravana trece. Eu subscriu celor care sunt pentru protectia animalelor. Fara violenta.

  2. Ce de „drepturi” le-ar trebui astora, cu un top de hartie bagat pe gat. Pariu pun ca daca ii intreaba cineva de ce sunt acolo sunt sigur ca sunt varza!

  3. cristian c. n. // 22 ianuarie 2017 at 15:15 // Răspunde

    De aceea e America misto.Daca admitem ca marea majoritate a demonstrantilor nu aveau o palarie sau o caciulita roz acasa, fireste ca au fost nevoiti sa le cumpere pentru aceasta ocazie.Business adevarat!In rest doar spirit de turma!

  4. LEAHHH…PTIUUUUUUU !Ce miasmeeeeeee…

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii