Noutăți

Antidemocraţia în America. Trump NU AVEA VOIE să câștige alegerile rezervate pe veci sistemului! Sistemul să screme acum să îl înlăture…

 •  
 •  
 •  

Adevarul.ro: Lucifer însuşi s-ar fi învoit de la serviciu, după o lună atît de istovitoare. Nu Donald Trump! Marele tartor american continuă, fără pauză de cafea cu sulf sau sînge de copil, să-şi  “chinuie compatrioţii, familia şi planeta”.

Deschideţi ziarul, fereastra sau frigiderul şi veţi afla, neîntîrziat, unul şi acelaşi lucru. După exact 31 de zile la Casa Albă, Donald Trump e: omul ruşilor, rasistul anti-musulman, moartea justiţiei, bătăuşul de Melania, groparul NATO, pipăitorul fiică-sii, prigonitorul de imigranţi, afemeiatul bălos şi mitocanul bestial. Dacă mai e loc de ceva, trebuie adăugat că lapidarea canceroasă a Preşedintelui Trump nu are legătură cu faptele.

Aşadar, Preşedintele Trump zace în buzunarul în care Vladimir Putin ţine fraierii şi naivii. Ce spun faptele? Spun că descoperirea scenelor de amor ideologic Trump-Putin s-a născut abia după după ce Democraţii au pierdut alegerile. Dacă le-ar fi cîştigat, Putin defila într-o uniformă fără buzunare.

Alte fapte, brusc nebăgate în seamă, ne aduc aminte cît de anti-rusă a fost administraţia Obama. Cînd a fost să pună piciorul în prag, voinicul Obama a invocat o entorsă şi s-a făcut nevăzut din Siria. Rezultatul cruciadei anti-ruse călăuzită de Obama: o jumătate de milion de morţi şi milioanele de refugiaţi pe care Obama îi plînge, după ce i-a făcut cadou Europei, pe bonuri de cazare semnate Merkel.

Altă zicere globală stabileşte că Trump e anti-musulman. Faptele spun că interdicţia de intrare în America semnată de Trump viza 7 state musulmane pe durata a 90 de zile. Cetăţenii altor 43 de state musulmane rămîn liberi să intre în America. Consecinţele sînt clar rasiste. Aşadar, mare atenţie la ceai! Dacă treceţi de la trei linguriţe de zahăr la două, se cheamă că vreţi să nenorociţi copiii cultivatorilor de sfeclă.

Donald Trump nu a avut niciodată voie să cîştige alegerile rezervate pe veci sistemului, iar dacă a făcut-o e bun de plată. Cu funcţia, cu reputaţia şi, dacă va fi nevoie, cu capul.

Citește continuarea aici: Adevarul.ro


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

4 Comments on Antidemocraţia în America. Trump NU AVEA VOIE să câștige alegerile rezervate pe veci sistemului! Sistemul să screme acum să îl înlăture…

 1. cetățeanul tulburat // 21 februarie 2017 at 8:27 // Răspunde

  Daniel, nu-l mai băga în seamă pe Obama… că a fost și va rămâne un papă lapte…El e omul sistemului…A fost pus pe funcție la cacealma de globaliști și să îi facă jocurile hilarei…soră cu mercăl….niște bandiți cu toții care se ascund în spatele cuvântului “democrație” care e de fapt o păcăleală pentru toată planeta.

 2. “Sistemul” nu poate digera galusca “a la Trump” ce i-a fost introdusa intempestiv pe gat de alegatorii din State, peste tonele de kko “a la Hillary” preparate tacticos in laboratoarele “cofetariei wc soros-media” si infulecate in ultimii ani de toti “degustatorii de presa de serviciu” de pe mapamond. Dupa ce lingaii decerebrati ai sistemului globalist i-au ridicat pana in varful piramidei osanale lu’ madam’ “Ilara”, ca unei adevarate preotese “intunecatti”, s-au trezit cu eforturile de a grabi instalarea sistemului globalist de tip sovietic-neomarxist minate partial de vointa multimii “neinitiate”… Acea multime “neinitiata” si normala care nu agreaza dictatura bolnava pe care vor s-o impuna o mana de bosorogi bogati “initiati” in toate perversitatile, sclerozati, anormali, mizantropi, purtatori de sortulet cu echer si compas la ceremonii demne, mai degraba de Balaceanca, decat de vreun spectacol de teatru, oricat de abstract… Se pare ca nici prin lojele cele mari socoteala de acasa nu se potriveste intotdeauna cu cea din targ…

 3. Mie Ștrumph mi-e simpatic, adică mi-aș pune pe birău un mutzunack cu fața lui de dac(nu chiar știu cum se scrie). Nici Putin nu mi-e antipatic… dar e cam ora stingerii și ar trebui să cam gata cu joaca! deci, ce facem? ne încordăm să-i belim nițel? sau doar ne dăm rotunzi?

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii