AIM radionica curs online

Noutăți

Animal neobișnuit descoperit în Munții Carpați. Ar putea fi un mutant genetic?

Oamenii de știință ucrainieni încearcă să identifice cărei specii îi aparțin rămășițele neobișnuite creaturi descoperite recent în Munții Carpați, regiunea ucraineană a acestora. Localnicii orașului Kolomyja, regiunea Ivano-Frankivsk, cred că această creatură găsită moartă la ei în zonă nu este altceva decât corespondentul legendarului Chupacabra din legendele sud-americane.

Potrivit televiziunii ucrainiene TSN, citată de cotidianul The Mirror, creatura nu arată ca vreun animal cunoscut. Aceasta are mai multe rânduri de dinți, o coadă lungă și ochi mici, de formă ovală.

Am fost șocat de numărul de dinți. Nu este o pisică. Dinții de pisică sunt diferiți. Am văzut 3 sau 4 rânduri aici”, a declarat pentru televiziunea ucraineană localnicul care a făcut descoperirea.

nimal2

Mykhailo Luschak, expert în flora și fauna Munților Carpați, susține că animalul pare a fi unic. Acesta nu este jder, fiind mult prea mare, și nici o pisică sălbatică sau câine, datorită complexității danturii.

Cadavrul a fost examinat și de biologi ai Universității Ivano-Frankivsk, care așteaptă în prezent finalizarea testelor ADN, pentru a se putea pronunța. O teorie a acestora vorbește despre posibilitatea ca animalul să fie un hibrid provenit de la un laborator de cercetarea a armelor chimice și biologice din zonă ce a aparținut cândva Uniunii Sovietice.

animle2e

sursa: mirror.co.uk/

traducere și adapatare: Radu Ungureanu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii