AIM radionica curs online

Noutăți

Amnesty International, ONG finanțat de Soros, vrea să blocheze Referendumul privind familia

ActiveNews.ro: Amnesty International a anunțat că va întreprinde acțiuni în justiție pentru a încerca să blocheze în România un Referendum care propune ca familia să fie definită în Constituție drept „uniunea dintre un bărbat și o femeie” și nu „intre soți”, așa cum este acum, scrie site-ul conservator breitbart.com într-un articol pe tema recentei decizii a Parlamentului de organizare a consultării populare, la 7 octombrie.

Amnesty International a anunțat deja că intenționează să se adreseze Curții Constituționale a României pentru a împiedica poporul român să se exprime asupra definiției căsătoriei, pe motiv  că acest lucru ar putea reprezenta un „pas înapoi clar pentru România” și va avea un „impact major asupra vieții familiilor care nu se bazează pe căsătorie”. „Controversatul referendum privind schimbarea definiției familiei în constituția României ar putea duce la o încălcare a standardelor internaționale în domeniul drepturilor omului și la o discriminare homofobă”, a afirmat un reprezentant al Amnesty International pentru AFP.

Breitbart.com amintește că Amnesty International este beneficiarul unei  donații semnificative venite de la miliardarul de stânga George Soros pentru campania de susținere a avortului în Republica Irlanda, bani pe care cei de la AI au refuzat să îi restituie, deși Comisia pentru Standarde a Biroului Public din Irlanda a decis că această finanțare este ilegală.

Presa irlandeză scria la finele anului trecut că Comisia pentru Standarde (SIPO) soma Amnesty International să restituie donația de 137.000 de euro din partea Fundației pentru o Societate Deschisă finanțată de Soros. Bani care au fost folosiți de cei de la Amnesty International pentru a sprijini campania pentru organizarea referendumului din 25 mai privind legalizarea totală a avortului, interzis de cel de-al optulea amendament al Constituției irlandeze și pentru introducerea unor legi care prevăd avortul în această țară. (Sursa: ActiveNews.ro)


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

3 Comments on Amnesty International, ONG finanțat de Soros, vrea să blocheze Referendumul privind familia

  1. referendumul ar fi un pas inapoi, da , dar de la distrugere.

  2. Stoian Gheorghe Adrian // 19 septembrie 2018 at 10:52 // Răspunde

    Mai mult de jumătate din Europa a votat în favoarea căsătoriei dintre un bărbat și o femeie, noi suntem codașii care abia acum votam,deci nu încălcăm nici un drept internațional, și alte țări au dejia două referendumuri pe această problematică, deci voi sa treceti peste baltă și acolo sa vă impuneți, noi votam!,

  3. Cum Parlamentul a votat pt referendum, CCR l-a considerat legitim(asa cum si este de fapt), iar Guvernul i-a stabilit data, Leprele sorosiste n-au acum, decat sa latre ca si cainii la Luna! Totul depinde acum doar de poporul roman, in majoritatea lui!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii