Noutăți

America bolnavă: jucătorii americani de fotbal au fost obligați să poarte tricouri pro-GAY pe care scria că sunt mândri de asta!!!

ActiveNews.ro: Jaelene Hinkle, jucătoare a echipei naționale de fotbal feminin a SUA, a decis să părăsească echipa, întrucat nu a dorit să promoveze însemnele LGBT.  Legalizarea căsătoriilor între homosexuali a dus la o intensificare a obligativității promovării acestei ideologii.

La doar două săptămâni după ce clubul american de fotbal a anunțat că jucătorii echipelor bărbaților și femeilor vor purta tricouri colorate cu însemnele curcubeului pentru a sărbători luna LGBT, jucătoarea a cărei religie este creștină, Jaelene Hinkle, s-a retras din echipă, scrie dailywire.com.

Un comunicat de presă transmis de naționala de fotbal a SUA a susținut că Hinkle a plecat din „motive personale”, dar cel mai probabileste faptul că Hinkle a decis că nu dorește să susțină o poziție incompatibilă cu credințele sale religioase.

Hinkle, care juca pe postul de fundaș pentru North Carolina Courage, și-a făcut cunoscută opinia în 2015, atunci când Curtea Supremă de Justiție a hotărât că căsătoria homosexuală este legală. În aceeași zi, în 2015, Hinkle a scris: „Lumea se îndepărtează din ce în ce mai mult de Dumnezeu… Tot ceea ce pot face credincioșii este să continue să se roage”.

Tricourile pe care echipele de fotbal ale SUA le vor purta vor avea numere colorate în curcubeu și cuvântul „mândrie” în locul ultimului nume al jucătorului.

Sursa: ActiveNews.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii