Noutăți

ALZHEIMER – CEA MAI MARE AFACERE A TUTUROR TIMPURILOR. Dezvăluiri! (partea a II-a)

Cristian Mureșanu TVR Cluj: Dezvăluiri în premieră !! Un profesor rus, care trăieşte în Texas, a descoperit adevăratele cauze ale acestei maladii care produce anual mai multe victime decât ambele războaie mondiale la un loc. În singura emisiune din România, care rezistă pe baricadele adevărului, vă expunem acum, cele mai nebănuite afaceri care, de peste un sfert de secol, aduce sute și sute de miliarde de dolari corporaţiilor mondiale farmaceutice, prin vânzarea de medicamente care nu vindecă boala, şi nici nu măcar nu o pot încetini.

În acest interviu excepţional, unul dintre cei mai curajoşi cercetători şi medici neurologi de talie internaţională, vă expune adevărul despre Alzheimer, în această parte a doua a interviului. Iată un citat din cuvintele sale: “Profesorul Aliev: – Ca să mai adaug o idee – deja publicată şi accesibilă, 95% dintre medicamentele, pentru sistemul nervos central pentru tratarea bolilor sistemului nervos central fie sunt toxice, fie nu vindecă boala. De aceea, îţi poţi imagina amploarea şi atenţia necesară pentru cercetare şi pentru sinteza de noi medicamente. Cristian Mureșanu: -Asta e doar pentru profitul Marilor Corporaţii Farmaceutice. Profesorul Aliev: – Da! Sunt de acord cu tine! Problema este găsirea acelui medicament-minune! Asta nu se va întâmpla niciodată! Numai dacă ne gândim la Alzheimer, la bolile cardiovasculare… dacă luăm acest exemplu, al bolilor cardiovasculare, o condiţie pe care o spun toţi este scăderea colesterolului. Dar ce anume obligă ca o persoană care are 20 de ani trebuie neapărat să aibă acelaşi nivel al colesterolului cu una de 60? Absorbţia colesterolului la nivel celular devine tot mai dificilă cu vârsta. De aceea, scăderea colesterolului are efect numai la persoanele care au probleme cu metabolismul colesterolului. Mai mult, de ce medicamentele actuale precum Lipitor şi altele,… nu opresc cancerul hepatic, de ce nu îmbunătăţesc funcţionarea ficatului? Uneori, chiar duc la cancer hepatic. În plus, creierul este alcătuit, în proporție de 90%, din grăsime șinu poţi reduce acest procent. Este nevoie de echilibru – fiecare pacient are nevoile sale, fiecare caz e diferit.”

Există oare vreun medicament care vindecă această boală ? Din păcate, încă nu există, dar profesorii Fossel şi Aliev se străduiesc să finalizeze cercetările, în doar cîţiva ani, după care medicamentul va fi distribuit celor aproape 1 miliard de oameni care suferă de această boală, din care aproape 1 milion se află în România (cca 800.000 conform celor mai recente statistici). Profesorul Aliev mai spune în interviu de ce corporaţiile farmaceutice continuă să vândă medicamente despre care deja este dovedit că nu pot să vindece bolile.

Profesorul Aliev: – Deci problema e următoarea 90 sau 95% din medicamentele care vi se prescriu în prezent, sunt greşite, sau dăunătoare sau nu au niciun efect, … 95 % !! Și atunci vă întrebaţi de ce le vând ? De ce ? Pentru că e vorba de bani! Să vă dau un exemplu… În SUA în anul 2013 profitul vânzărilor de insulină şi altele, necesare în diabetul de tip I şi II,  a ajuns la 73 miliarde de dolari, într-un singur an. Am avut o întîlnire, … acum ei nici măcar nu mai fac teste in vivo sau in vitro, ci se fac modele matematice pentru a arăta că un anumit medicament nu e toxic. Vă puteţi imagina aşa ceva??! În această situaţie se merge de la rău la din ce în ce mai rău…

În ceea ce priveşte viitorul medicinei, eu nu mai cred în viitorul medicaţiei aşa cum este ea acum şi cum se prezintă în farmaceutică. De ce ? Pentru că aici este vorba de prea multă politică, de prea mulţi bani, de puterea banului, oameni ca mine şi ca tine suntem periculoşi pentru ei (sistem – n.r.). Noi le-am demonstrat aceasta.

Interviu realizat de Cristian Mureșanu, TVR Cluj

PARTEA I:

PARTEA a II-a:


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii