Noutăți

Afacerea dezvoltată de români care te recunoaşte după cum tastezi a primit o investiţie de 7 milioane de dolari. Google, printre investitori…

TypingDNA – o companie românească care a inventat o tehnologie pentru a recunoaşte persoanele după felul în care tastează, a primit o investiţie totală de 7 milioane de dolari pentru a îmbunătăţi adopţia typing biometrics la nivel mondial. Printre investitori se regăseşte un fond de investiţii creat de Google.

TypingDNA, compania din domeniul biometriei comportamentale, a anunţat că a primit o investiţie totală de 7 milioane de dolari într-o nouă rundă de tip Serie A, condusă de Gradient Ventures, fondul de investiţii specializat în AI (Inteligenţă Artificială) al lui Google, precum şi cu participarea GapMinder Ventures şi Techstars Ventures, şi alături de alţi investitori existenţi din runde anterioare.

TypingDNA a dezvoltat algoritmi şi tehnologii proprii de inteligenţă artificială pentru autentificarea utilizatorilor în funcţie de modul în care aceştia utilizează tastatura. Printr-un proces de observare şi învăţare a modului în care utilizatorul tastează, TypingDNA poate recunoaşte încercările ulterioare ale unui anumit utilizator prin potrivirea lor cu contul cunoscut.

Această tehnologie, cunoscută sub numele de typing biometrics, va permite aplicaţiilor existente precum autentificarea, detectarea fraudelor, recuperarea parolelor, în domenii variate precum financiar bancar dar şi testele de evaluare online în domeniul educaţiei, să autentifice utilizatorii într-un mod mai sigur decât formele tradiţionale de autentificare 2FA (cu doi factori).

Citeste mai mult: Adevarul


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Afacerea dezvoltată de români care te recunoaşte după cum tastezi a primit o investiţie de 7 milioane de dolari. Google, printre investitori…

  1. Aceasta inventie vine in sprijinul sistemului de supraveghere totala. pacat ca ne facem partasi.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii