Noutăți

Actrița Liz Hurley are, la 52 de ani, un corp ca la… 25! Care e secretul ei?

Mediafax: Elizabeth Hurley este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. La 52 de ani, pare că a găsit elixirul tinereţii. Fotografiile pe care le-a postat în ultimul timp de Instagram vin să demonstreze acest lucru, iar fanii sunt încântaţi.

Secretul? Yoga este principalul ingredient care o menţine în formă. Jennifer Aniston, Jessica Alba şi Gisele se numără printre celebrităţile care s-au declarat adeptele yoga. Iar rezultatele se văd.

Liz Hurley (elizabethhurley1 / 08.07.2017): "Happy Saturday #Herefordshire @elizabethhurleybeach by @damianhurley1  Supplied by Instagram.com/face to face

Reflectând asupra celor opt ani de pauză din industria hollywoodiană, actriţa declara pentru Closer, în mai: ‘Să am grijă de copilul meu a devenit prioritatea mea numărul şi a fost o bucurie să ma pot focusa pe el. Am spus nu filmelor în primii opt ani ai săi de viaţă şi nu voi regreta niciodată. Întotdeauna el e pe primul loc’. Fiul actriţei împreună cu producătorul Steve Bin, Damian, are 15 ani.

Citește mai mult: Mediafax


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii