Noutăți

98% dintre ungurii prezenți ieri la urne au votat împotriva cotelor obligatorii de refugiați. Liderii UE au mai primit un pumn în nas!

Ieri, în Ungaria, s-a desfășurat un referendum prin care li s-a cerut ungurilor să se exprime vis-a-vis de acceptarea sau respingerea cotelor obligatorii de refugiați impuse de Bruxelles. Considerat un alt eveniment care pune sub semnul întrebării Uniunea Europeană, el a avut rezultatele scontate – majoritatea ungurilor, adică peste 98%, au votat împotriva acesto cote.

Chiar dacă la urne s-au prezentat doar 45% dintre cei cu drept de vot (ceea ce face ca el să nu poată fi validat, minimul legal fiind de 50% + 1), opozanții boicotând referendumul, rezultatul este un succes cert al lui Orban, indiferent de chichițele de care se vor lega adepții islamizării Europei.

Conform Adevărul.ro, <<Premierul Ungariei, Viktor Orban, a salutat duminică seara rezultatele ”remarcabile” ale referendumului privind cotele obligatorii de migranţi, după ce peste 98% dintre alegătorii prezenţi la urne au votat pentru respingerea cotelor impuse de Bruxelles. ”La 13 ani după ce majoritatea alegătorilor maghiari a votat într-un referendum pentru aderarea la UE, acum cetăţenii unguri au votat vehement pentru respingerea cotelor obligatorii impuse de blocul comunitar şi au spus că acest vot trebuie să fie luat în considerare de factorii de decizie europeni”, a declarat liderul maghiar după publicarea primelor rezultate. ”Am obţinut rezultate remarcabile, care au depăşit chiar numerele înregistrate în referendumul privind aderarea la UE”, a susţinut premierul. Viktor Orban a precizat că va depune un amendament la constituţia maghiară pentru a transforma rezultatele referendumului în lege, deşi plebiscitul este invalid din cauza prezenţei reduse la vot.>>

Dincolo de succesul evident al celor care nu vor să se lase colonizați, ne intrigă această problemă a validării rezultatelor. Ca și în România, apare următoarea situația ciudată, operă a politicienilor: Tu, poporule, poți să te prezinți la urne și în procent de 30% la alegerille parlamentare, de exemplu, că votul este valid. Vorba aia, îi votezi pe ei și îi trimiți la ciolan. Când vine vorba însă să influențezi decizia politică, trebuie obligatoriu să fie prezenți 50% dintre cei cu drept de vot, în contextul în care sigur o parte dintre politicieni vor pleda pentru boicotarea referendumului. Vicleană strategia, nu?

Adrian Albu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii